ZOMERVERKOOP Bespaar tot 65%. Mannen, Vrouwen, Kinderen.

Roger Federer

1 geselecteerde filters:
1 geselecteerde filters: Selectie ongedaan maken
Tournament
4 Resultaten
Filter
Tennissnaren (3 Resultaten)
-30%
Luxilon
Monofilament
€ 330,00 € 229,95
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
DEAL VAN DE DAG
Luxilon
Monofilament
€ 26,00 € 17,95
Beschikbare maten:
Tennisschoenen (1 Resultaat)
On
Allcourt schoen
€ 199,95
Beschikbare maten:

Roger Federer

8 augustus 1981 jaar geboren, werd zwitserse professioneel tennisser een ware legende van de sport, het raken van het publiek met zijn ijver om te winnen, toewijding en passie. Roger Federer nam de derde plaats in de ranglijst van de Association of Tennis Professionals. Zonder twijfel is hij een van de beste tennissers in de geschiedenis. Roger Federer stormde de elite in 1998 en bleef in de top 10 van beste tot oktober 2002. Tijdens zijn vruchtbare carrière verzameld speler een verscheidenheid van prijzen en onderscheidingen. Hij toonde een indrukwekkende prestatie door het houden van de 1e plaats in de ranglijst van 310 weken, 20 keer te winnen in Grand Slam toernooien, maar ook 10 keer voor het bereiken van de finale van de Grand Slam en Wimbledon. En dit is niet alle verworvenheden van de legendarische tennisser. Hij is ook de houder van Olympische medailles. Het succes van de speler - het ongelooflijke verhaal van de sportieve prestaties van onze tijd.

Uitstekend tennis producten door Roger Federer

Onder leiding van Severin Luth, heeft Roger Federer zijn eigen individuele stijl van spelen ontwikkeld, met behulp van de juiste apparatuur en accessoires, perfect gecombineerd met de wijze en de stijl van de tennisser Roger Federer. Roger Federer is het werken met alleen de beste, hij weet hoe hij geschikte schoenen en kleding te gebruiken om de prestaties te transformeren. Momenteel is Roger Federer gebruikt Wilson Prostaff RF97 Autograph, waardoor het bijna een perfect spel. Wat betreft de Pro Staff 6.1 90 BLX, het was een van zijn favoriete rackets kampioen. Roger Federer van mening dat de aard van de snaren voor een racket te kiezen moet zijn niet alleen gebaseerd op het oppervlak van de tennisbaan, maar ook rekening houdend met de kenmerken van de bal, en de weersomstandigheden.

Roger Federer is nog steeds een van de best betaalde atleten van onze tijd; hij is in de tweede positie in de lijst van de Forbes World’s Highest Paid Athletes, en dit is grotendeels te danken aan haar partnerschap activiteiten. Uniqlo, Lindt, Gillette, Rolex, Jura Elektroapparate en Wilson - is niet een volledige lijst van het merk partners eminente atleet. Niet zo lang geleden, Roger Federer werd een partner van Mercedes-Benz.

Roger Federer outfits bij Tennis-Point

Nu kunt u genieten van een professionele tennis apparatuur van de eminente atleet. Tennis-Point biedt u een ruime collectie van tennis producten van toonaangevende merken. Bovendien is dit alles wat je kunt online koupen. U zal zeker aantrekken met tennis kwaliteitsproducten en gek kortingen zal verlaten geen kans om iets niet te krijgen uit de ruime collectie van Roger Federer.