Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Comfort rackets voor iedereen!

Alle bekende merken hebben hun eigen liniaal van comfortabele tennisrackets. De belangrijkste doel ervan is om van het maximale comfort te voorzien. Bovendien worden de modellen van deze serie door de top-atleten gebruikt.

Wat voor voordelen hebben de comfort tennisrackets?

Deze tennisrackets hebben een open sjabloon van snaren die de volle controle van balrotatie kan veroorloven. Comfortabele tennisrackets beschikken ook over de uitgedrukte demperheid. In feit zwakken ze volledig de slagvibratie af. Nieuwe technologie Comfort Zone Technology presenteert de prima speelvooruitzichten voor de spelers die met een gemiddeld terugswing de slagen op de bal uitvoeren. Directe profile, zware racketblad en breede lichaam tesamen met de verlengde lengte maken de comfortabele tennisracket zeer stabiel. Deze tennisrackets worden door de sterren van proffesionele tennis uitgekozen dankzij de uitstekende controle. Je hoeft maar slechts een keer de tennisbaan met deze model te bezoeken en zal je nooit dit tennisracket voor een ander model ruilen.

Comfortabele tennisrackets presenteren een lichte balrotatie en voldoende power tijdens de slagen op de bal met een volle swing. Dit is een prima keuze voor degene die kiest voor een slagnauwkeurigheid en controle. Als je daaraan ook een uitstekende manoeuvreerheid bijvoegt dan zal je een van de beste beslissing voor de tennisspeller van welke dan ook niveau krijgen.

Comfort rackets zijn geschikt voor zowel de beginnelingen als de gevorderde clubspelers. Deze liniaal is aanbevolen voor iedereen die de nauwkeurigheid en comfort waardeert gecombineerd met een prima controle en stabiliteit. Wees paraat voor je best spel met de comfortabele tennisracket.

Comfort rackets

Merken
Snarenpatroon
Gripmaat
38 Artikel
* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Skyscraper