Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x
Asics

About
ASICS
Eengezonde geest in een gezond lichaam - ofwel  Anima Sana In Corpore Sano. Dat is al 70 jaar lang hétdevies van ASICS.
Toen deJapanner Kihachiro Onitsuka in 1949 het bedrijf Onitsuka Tiger oprichtte, hadhij een duidelijke visie: hij wilde de beste sportschoenen voorsportliefhebbers wereldwijd maken. Ze de beste uitrusting bieden om op eengezonde manier hun persoonlijke doelen te realiseren en plezier te beleven aanhet sporten.
De kleineschoenenfabriek is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf dat na60 jaar nog altijd dezelfde visie uitdraagt: ASICS.

De naamASICS staat van oudsher synoniem voor  sportartikelen van hoogwaardige kwaliteit en eenbijzonder intensieve band met sport en sporters.

Doel enaanpak zijn helder: innoverende en revolutionaire technologieën ontwikkelen dieverder gaan - tennisschoenen en sportkleding als betrouwbare partners op jouwpersoonlijke reis naar een gezonde geest in een gezond lichaam.
TOPPRODUCTEN Heren
TOPPRODUCTEN Dames

Asics Tennis Online Shop

Naam van uw bedrijf Asics geleend van de Latijnse uitdrukking anima sana, dat betekent "in een gezond lichaam een gezond geest". In de afgelopen jaren, het bedrijf maakte een echte doorbraak, en nu schoenen Asics-nauwelijks de beste op de markt. Merk ASICS Ltd. heette oorspronkelijk Onitsuka co., Ltd. en 1 September 1949 jaar Kihachiro Onitsuka werd opgericht. Met de oprichting van een bedrijf die zich bezighouden met de fabricage van schoeisel, voornamelijk basketbal voor zijn geboortestad van Kobe, prefectuur Hyogo, Japan. Tot op heden, is de Asics een van's werelds toonaangevende fabrikanten van sportartikelen.

Wat maakt Asics uniek?

Doorbraak voor Asics werd jaar van 2006: omzet bedroeg 171 miljard dollar, merk luid kondigde zichzelf aan de hele wereld. U kunt ook het jaar 2011 wanneer Asics uitgegroeid een officiële sponsor van de Australische cricketteam tot is, ter vervanging van adidas markeren. Het bedrijf heeft een lange weg afgelegd en is niet van plan om te stoppen.

Vele beroemde tennisspelers vertrouwen Asics: bijvoorbeeld, de 2008 Garros halve finale Gael Monfils, winnaar van de ons Open Singles kampioen 2011 Samantha Stosur, de Amerikaanse tennisser Steve Johnson en vele anderen.

Tennis Shop Asics is de plaats waar u modellen van uitrusting dat volledig voldoet aan uw eisen kunt vinden. Tenniskleding, schoenen en accessoires - Asics deze hoge kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid.

In 1977 jaar Asics presenteerde hun producten in de Verenigde Staten, en sindsdien dan onvermoeibaar bevalt haar fans met nieuwe ontwikkelingen. In mei 1990 opende ASICS een nieuwe onderzoekscentrum in Kobe. Vele technologieën zijn ontwikkeld voor zowel sportschoenen en kleding. Zeker, Asics is 100% doordachte en inzichtelijke oplossingen. Gedeeltelijk gedoemd dat ze speciale aandacht aan samenwerking met toonaangevende atleten en de publieke opinie besteedt op het succes van het bedrijf. ASICS modellen rekening houden met de voorkeuren van atleten van verschillende niveaus, die maakt het aantrekkelijk voor zowel beginners als professionals. In onze prijslijst kunt u waterdicht, schokbestendig producten en veel interessanter.

Tennis producten Asics krijgen

De dagen bij de aankoop van sport uitrusting die nodig is om te zoeken van de Shop is al lange tijd achter. Vandaag kunt u uw product bestellen online en zo spoedig mogelijk krijgen. Internet-shop van Tennis-Point heeft verzameld voor u het beste van Asics! Bovendien, de producten zijn verkrijgbaar tegen lage prijzen. In de Shop vindt u Asics sverhkačstvennuû versnelling voor elk wat wils. Koop dit product en het aan uw familie en vrienden adviseren! Geloof me, u zult onder de indruk van de diversiteit van beschikbare oplossingen. Mis uw kans niet! Vertrouwen op Asics, en u zult binnenkort komen naar een kwalitatief nieuw niveau!