Bereid je voor op Parijs met de collecties van de tennissterren. Nu ontdekken.
null

TENNIS-POINT

JOUW BESTE PARTNER

coach discounts

COACH KORTINGEN

(tot 25% op RRP)


Competitive ball rates

SCHERPE PRIJZEN VOOR TENNISBALLEN


discount for your clients

KORTING VOOR

JOUW KLANTEN


Gift Cards Commission

COMMISSIE OP CADEAUKAARTEN VAN INKOMSTEN KLANTEN

The biggest assortment of products in the UK

GRATIS TESTSERVICE TENNISRACKETS

Performance Rewards

BELONINGEN VOOR PRESTATIE

Equipment Contracts

CONTRACTEN VOOR APPARATUUR

Coaches Events

COACHES

EVENEMENTEN

null
null
null

ESSENTIEEL VOOR JOUW COACHING-SUCCES


Een tennis- of padel -club verdient goede partners. Tennis-Point ondersteunt zijn partnerclubs door de beste producten aan te bieden; van de beste tennisballen voor elk niveau tot aan de essentiële tennisbaan accessoires. 

null

TENNISBALLEN

null

MATERIAAL VOOR OP DE TENNISBAAN

null

GRATIS TESTSERVICE TENNISRACKETS

CLUB? Word lid van het #teamyellow clubprogramma!


Door lid te worden van #teamyellow, profiteert jouw club nog meer, wat de ervaring voor zowel de club als haar leden verbetert!


"Met mijn account kan ik bestellingen plaatsen over de hele wereld en het stelt ons in staat om de benodigde materialen aan te schaffen voor onze activiteiten in het WTA-circuit."

Alessandro Dumitrace

Italy

Coach #teamyellow

"Ongeacht of het tennis- of padeluitrusting betreft, bij Tennis- of Padel-Point kan ik kiezen uit een breed assortiment, waardoor ik de beste artikelen krijg voor mijn training op de padelbaan. Ik kan vertrouwen op een langdurige, betrouwbare samenwerking en kijk uit naar de gezamenlijke toekomst waarin zowel Tennis- en Padel-Point en ik als trainer zullen profiteren."

Frank Wälter

Germany

Coach #teamyellow

"Onze leden gebruiken consequent Tennis Point als hun belangrijkste bron voor tennisuitrusting en kleding. De prijzen zijn eerlijk en scherp en de klantenservice en levertijden zijn tot nu toe geweldig geweest. We kijken ernaar uit om onze leden verder te kunnen ondersteunen door samen te werken met Tennis-Point op het gebied van tenniskleding en andere uitrusting."Tom Dean

UK

Coach #teamyellow

“Ik waardeer echt de eenvoud van het systeem binnen ACP. Als coach maken de automatisch toegepaste kortingen het leven veel gemakkelijker wanneer ik al mijn uitrusting koop. En het is geweldig om ook voordelen te kunnen bieden aan al mijn klanten zonder extra kosten voor mezelf.”

Oscar Hernández

Spain

Coach #teamyellow

Registreer

Maak een account aan op Tennis-Point

Details

Vul het registratieformulier in op "My Account"

Verificatie

Je gegevens worden geverifieerd en je wordt lid van #teamyellow

Als je je registreert als een #teamyellow coach, maak je eenvoudig een account op onze website op www.tennis-point.nl. Navigeer vervolgens naar "My Account"> "Clubs and Coaches Program" en vul het registratieformulier in. Eenmaal gevalideerd, word je officieel een tennispoint-coach.

Ja, ons coachesprogramma is helemaal gratis om mee te doen.

Jouw korting wordt automatisch toegepast wanneer je inlogt op uw account op www.tennis-point.nl als een #teamyellow coach. Als je liever in de winkel winkelt, toon je daar jouw #teamyellow club-kaart. Deze vind je op je coachprofiel op de website.

Je ontvangt de kortingscodes via onze nieuwsbrief en zij zijn ook beschikbaar zijn in je coachprofiel op www.tennis-point.nl.

Jouw leerlingen zullen genieten van een korting van 5%, die kunnen worden gecombineerd met andere lopende campagnes of promotiecodes.

Voor elke € 500 die je genereert bij jouw studenten, ontvang je een commissie van 5% in de vorm van een cadeaubon om op tennispoint uit te geven.

Ja, je kunt gratis online demorackets aanvragen met een borg als garantie. Je hoeft alleen maar in te loggen met je coachaccount, naar Demorackets te gaan, het testracket aan je winkelwagen toe te voegen en de testkosten worden in mindering gebracht.

Hoe meer inkomsten je via jouw code genereert, hoe meer voordelen je ontvangt. Toppresterende coaches profiteren van merchandising, merkcontracten en toegang tot merk- en tennisevenementen.