Wijze van betaling

Bankverbinding

Rabobank
Rekeninghouder: Tennis-Point
Rekening: 1299.50.173

SWIFT/BIC-code: RABONL2U
IBAN: NL65RABO0129950173

iDEAL

Eenvoudig, betrouwbaar en veilig online betalen met iDEAL!

iDEAL is een standaard betaalmiddel voor veilige directe online-betalingen. Naar je betaalgegevens zal worden gevraagd na het afronden van je bestelling.
N.B.: om de veiligheid van je bankgegevens te garanderen sturen wij je door naar de website van onze gecertificeerde partners. We slaan op onze website geen bankgegevens van je op.

Creditcard

De betaling per creditcard is één van de meest populaire betaalmethoden op het internet. Registratie is niet nodig. Creditcardgegevens worden niet opgeslagen, maar uitsluitend gebruikt voor het betalingsproces. Het desbetreffende kredietinstituut wordt direct na het versturen van de bestelling belast met het innen van het factuurbedrag. Wij accepteren de volgende creditcards: VISA, American Express en EuroCard/MasterCard.

PayPal

Het online betaalsysteem overtuigt door een gemakkelijke en snelle afhandeling. De identiteit van de PayPal-account wordt gedefinieerd door het e-mailadres van de klant. Betalingen via PayPal worden onmiddellijk gecrediteerd , daarom ontstaan geen wachttijden als bij een bankoverschrijving.