ZOMERVERKOOP Bespaar tot 65%. Mannen, Vrouwen, Kinderen.

Grigor Dimitrov

1 geselecteerde filters:
1 geselecteerde filters: Selectie ongedaan maken
Tournament
5 Resultaten
Filter
Tennissnaren (2 Resultaten)
Luxilon
Monofilament
€ 26,00 € 19,95
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Tennisschoenen (1 Resultaat)
Sale -16%
Lacoste
Allcourt schoen
€ 140,00 € 116,95
Beschikbare maten:
Tennisracket (1 Resultaat)
-44%
Wilson
Tourracket
€ 320,00 € 179,95
Beschikbare maten:
Tennistassen (1 Resultaat)

Grigor Dimitrov

Grigor Dimitrov - Bulgaarse tennisser neemt 26 e plaats op de wereldranglijst. Hij werd geboren 16 mei 1991 met de rang van professionele debuut in 2008. Op het moment, gaf toe dat hij de beste junior van de wereld, was №8 in de rangschikking ATP (augustus 2014, na de halve finale van Wimbledon), Geen twijfel, Grigor Dimitrov - een van de beste tennissers in Bulgarije. Hij is de eerste vertegenwoordiger van het land, die niet zo hoog te klimmen in de rangschikking in 2015, en de enige die in geslaagd om een plaats bij de beste «singles» ATP nemen. Het is ook de meest winstgevende Bulgaarse tennisser.

Hij is ook de enige mannen die ATP-titel in het enkelspel overgegeven (oktober 2013, Stockholm). De sporter gecoacht door Roger Rasheed, op het moment dat het heeft 4 titels ATP. Grigor Dimitrov behaagt fans uit de hele wereld, prees zijn land onovertroffen spel op de tennisbaan.

Nuttige tennis produktie door het tennisser Grigor Dimitrov

Opzichtig en zeer comfortabele stijl van tennisser Grigor Dimitrov heeft hem geholpen om de beste jonge tennisser van Bulgarije geworden in 2005, en in hetzelfde jaar te worden benoemd Atleet van het Jaar in hun land. Hij heeft een prachtige stijl van spelen en is een van de meest veelzijdige spelers om gemakkelijk te combineren andere wijze van het uitvoeren van een duel. Zeker, Grigor Dimitrov is een van de meest veelbelovende hoop van tennis. Prachtige blik ster helpt de beste sport equipement en kleding door Nike is een sponsor bieden Grigor Dimitrov accessoires en schoenen (bijvoorbeeld, de Nike Zoom Vapor Tour 9, die, door de manier, ook de keuze van Roger Federer is). "Instrument" is een Bulgaarse tennis racket door Wilson - Pro Staff 97, evenals een speciaal model van de Wilson Pro Team Room, die patronen van de snaaren formaat 16x19 of 18x17, en taping van racket houder door de Unique gevestigd.

Grigor Dimitrov outfits bij Tennis-Point

Tennis-Point biedt een enorme collectie van producten van de beste merken. Nu kun u spelen met de apparatuur, die wordt gebruikt door uw favoriete speler. Aanpak te kiezen zorgvuldig: u toegang hebt tot een eersteklas model tennis goederen op prachtige kortingen. Voel je als een professionele, voor te bereiden op de belangrijkste strijd met Grigor Dimitrov.