ZOMERVERKOOP Bespaar tot 65%. Mannen, Vrouwen, Kinderen.

Borna Coric

1 geselecteerde filters:
1 geselecteerde filters: Selectie ongedaan maken
Tournament
9 Resultaten
Filter
Tenniskleding (4 Resultaten)
-30%
ASICS
€ 19,95 € 13,95
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Tennissnaren (1 Resultaat)
Luxilon
Monofilament
€ 26,00 € 19,95
Beschikbare maten:
Tennisschoenen (2 Resultaten)
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Tennisracket (1 Resultaat)
-26%
Wilson
Tourracket
€ 250,00 € 183,95
Beschikbare maten:
Tennistassen (1 Resultaat)

Borna Coric

Borna Coric is een getalenteerde Kroatisch tennisser, hit het publiek met zijn verlangen om te winnen op alle kosten-in een confrontatie, en op elk toernooi. 19-jaar-oude atleet begon zijn carrière nog niet zo lang geleden, in het jaar 2013, maar heeft al in geslaagd om ons met een aantal mooie optredens. Op dit moment vindt het 44-th plaats in de wereldranglijst onder een enkel niveau (hoogste rang-33, November van 2015). Met betrekking tot de gepaarde toespraken was de hoogste gerangschikte tennisser 560 rang in oktober van 2014. Unieke stijl van tennisspeler Borna Coric toegestaan hem tot een van de jongste vertegenwoordigers van top-100 world ranking, en er is geen twijfel dat in de toekomst, haar positie hoger zal zijn. Borna Coric uitgevoerd op alle vier grote toernooien, Grand Slams-de 2014 US Open, de Australian Open, de Franse Open 2014-2015 en de Wimbledon 2015. Hij traint onder leiding van Zeljko Krajan. We alle hoop te horen van Borna Coric nieuwe levendige prestaties.

Tennis producten uit Coric Borna, waardig

Borna Coric, ongetwijfeld getalenteerde. Volledig legde hij niet alleen in wedstrijden, maar ook in opleiding, die het mogelijk maakt hem te werken onvermoeibaar om vooruitgang en winnen. De atleet weet hoe belangrijk het resultaat succes speelt correct geplukt van tennis outfit en accessoires. Elk spel is uniek: die betrekking hebben op rechtbanken, weersomstandigheden, de tegenstander stijl-all dit constante aanpassing vereist. De 21e eeuw is het tijdperk van technologie, met inbegrip van sport. Een tenniswedstrijd is deels een confrontatie tussen de merken. Met betrekking tot de selectie van rackets, de jonge ster geeft de voorkeur aan model F 97 Tour van VCore toernooi Mary Yonex; Als het gaat om schoenen en kleding -Nike out of competition. Nou, Coric Borna is zeer jonge en veelbelovende, maar omdat het blijft alleen te wensen hem nieuwe gedenkwaardige confrontaties en grote overwinningen.

Borna Coric outfits bij Tennis-Point

In Tennis-Point biedt een brede selectie van tennis producten van toonaangevende merken op de planeet. Hier, vindt elke fan tennis iets voor zichzelf. U zal zitten kundig voor aankoop betere uitrusting, tennis uitrusting en accessoires. Voel je als een professional! Alle producten zijn beschikbaar tegen een aanzienlijke korting, bovendien, hebben wij een korting-systeem. Alle transacties zijn veilig. Wij garanderen de kwaliteit van tennis "koopwaren en levering deadlines.