ZOMERVERKOOP Bespaar tot 65%. Mannen, Vrouwen, Kinderen.

Jan-Lennard Struff

1 geselecteerde filters:
1 geselecteerde filters: Selectie ongedaan maken
Tournament
9 Resultaten
Filter
Tenniskleding (2 Resultaten)
Sale -22%
Diadora
€ 55,00 € 42,95
Beschikbare maten:
Sale -23%
Diadora
€ 60,00 € 45,95
Beschikbare maten:
Tennissnaren (1 Resultaat)
-33%
Babolat
Monofilament
€ 20,95 € 13,95
Beschikbare maten:
Tennisschoenen (1 Resultaat)
Sale -21%
Beschikbare maten:
Tennisracket (2 Resultaten)
Sale -38%
HEAD
Tourracket
€ 260,00 € 159,95
Beschikbare maten:
Sale -42%
HEAD
Tourracket
€ 260,00 € 149,95
Beschikbare maten:
Tennistassen (3 Resultaten)
-25%
HEAD
€ 120,00 € 89,95

Jan-Lennard Struff

Jan-Lennard Struff - een uitstekend tennisser van Duitse afkomst. Hij werd geboren 25 april 1990, zijn professionele carriere begon in 2009. De atleet won de liefde van de fans dankzij zijn onblusbaar verlangen om zelfs de moeilijkste spelsituaties te winnen. Zijn wil om te winnen, in combinatie met een hoge vaardigheid maakt Jan-Lennard Struff een van de meest veelbelovende tennissers van de moderne tijd. Momenteel duurt het lage 98 op de wereldranglijst singles en 151 in het dubbelspel ranking (de beste kwaliteit - 46 in "eenzame opsluiting" en 141 in het paar). Echter, er is geen twijfel dat de unieke stijl tennisser Jan-Lennard Struff hem in staat stellen om vooruitgang te boeken en elk jaar tot de beste resultaten te laten zien. De atleet heeft deelgenomen aan alle vier de toernooien series Grand Slam - drie keer in de Australian Open, twee keer de US Open en Wimbledon, en eenmaal op de French Open. Jan-Lennard Struff getraind door Ute Strakerjahn. Natuurlijk, Jan-Lennard Struff - degene aan wie u kunt inzetten, van wie er een is het wachten waard grote overwinningen in de toekomst.

Tennis produktie van Jan-Lennard Struff en zijn belangrijke rol bij het tennis

Grote tennis - een zeer interessante sport voor de overwinning in waarin de speler niet alleen getalenteerd en ambachtslieden, maar ook perfect voorbereid moet zijn. En hier is het niet alleen in de keuze van strategieen om het toernooi en de tactiek voor elke wedstrijd te bevorderen, maar ook over het kiezen van de juiste apparatuur en accessoires. Als twee ongeveer gelijk tegenstander winnen nuances. En het weet Jan-Lennard Struff. Hij gebruikt alleen de hoogste kwaliteit rackets, kleding en accessoires om haar in staat te zijn op een paard in een spelsituatie. Voel het comfort - het betekent om zelfverzekerd te zijn. Jan-Lennard Struff gebruikt kleding door Hydrogen en Pro Drive racket van Babolat, versterkt snaaren door Kirschbaum.

Jan-Lennard outfits bij Tennis-Point

Nu elke fan van tennis kan alle apparatuur en accessoires online te kopen. Het kopen van tennis "merch" is nog nooit zo eenvoudig geweest! In de online winkel Tennis-Point vindt u de beste tennis producten van topmerken vinden en in staat om de hoge kwaliteit van onze producten te waarderen zal zijn. Service 100% betrouwbaar, we garant staan voor onze standpunten en bieden regelmatig kortingen.