ZOMERVERKOOP Bespaar tot 65%. Mannen, Vrouwen, Kinderen.

Novak Djokovic

1 geselecteerde filters:
1 geselecteerde filters: Selectie ongedaan maken
Tournament
9 Resultaten
Filter
Tenniskleding (3 Resultaten)
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Tennissnaren (2 Resultaten)
-29%
HEAD
Monofilament
€ 200,00 € 141,95
Beschikbare maten:
-40%
HEAD
Monofilament
€ 20,00 € 11,95
Beschikbare maten:
Tennisracket (2 Resultaten)
-32%
HEAD
Tourracket
€ 300,00 € 203,95
Beschikbare maten:
HEAD
Tourracket
€ 300,00 € 274,95
Beschikbare maten:
Tennistassen (2 Resultaten)
-25%
HEAD
€ 120,00 € 89,95

Novak Djokovic

Geboren op 22 mei 1987 in Servië, Novak Djokovic getroffen wereld van hoge klasse spelen en ongelooflijk overwinningen. Novak Djokovic is de eerste speler in de wereld in het enkelspel volgens de Association of Tennis Professionals. Zijn mentor - Boris Becker, bekende coach en winnaar van zes overwinningen in Grand Slam, en Marian Vajda, een voormalige Slowaakse tennisser. Novak Djokovic - een van de vijf tennis Open Era, die erin slaagde om tien keer te winnen in toernooien Grand Slams. Het heeft ook meer dan 174 weken, is het de beste in de wereld door de ATP beschouwd. Novak Djokovic - zes spelers die in geslaagd om drie Grand Slams toernooien te winnen tijdens een kalenderjaar (2011), en de derde, die erin slaagde om de finale van de Grand Slam (2015) te bereiken. Het vakmanschap en onovertroffen stijl van tennisser Novak Djokovic echt onder de indruk van de gehele sport-gemeenschap. In 2014 op Wimbledon, wist hij te winnen tegen Roger Federer en de eerste regel van de wereldranglijst van Nadal te selecteren. Novak Djokovic heeft vele prijzen en titels gewonnen, en hoewel hij nog niet heeft afgerond een carrière, werd hij erkend als een van de beste tennissers in de geschiedenis.

Beschikbaar tennis produktie door Novak Djokovic

Novak Djokovic staat perfect op elk oppervlak van de tennisbaan als gevolg van ideaal selectie van het equipement en kleding. Hij draaide zich professioneel in 2003, en op dat moment gebruikte schoenen en kleding van adidas. Echter, in 2009 het Italiaanse bedrijf Sergio Tacchini uitgebreid gamma van producten die door de atleet uitbeelden. Echter, de samenwerking met adidas nergens gegaan. Nike merk en Uniqlo zijn ook geassocieerd met deze beroemde tennisser. Zelf Novak Djokovic genoten racket (en accessoires daarvan) door Head - Head Grapheme XT Speed Pro. Audemars Piguet, Mercedes-Benz, Seiko, ANZ - al deze bedrijven zijn niet vreemd aan Novak Djokovic, hij is blij om hun producten te introduceren in de markt. Forbes magazine bevat consequent de speler in hun lijst de rijkste tennisspelers van de wereld. Novak Djokovic is een van de meest zichtbare media figuuren - zowel in termen van grote tennis en sport in het algemeen.

Novak Djokovic outfits bij Tennis-Point

We hebben gepresenteerd een enorme verzameling van de beste tennis produktie door topmerken in de hele wereld. In het Tennis-Point kunt u kiezen echt kwalitatief hoogwaardig product dat u een aanzienlijk voordeel zal geven op de tennisbaan. Bovendien heb u een unieke kans om te profiteren van kortingen: het merendeel van de producten zijn verkrijgbaar tegen een gereduceerde prijs. Alle transacties zijn volledig veilig. U zult 100% kwaliteit producten te ontvangen op meer dan loyaal prijs.