Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x
HEAD

Head Tennistassen

Naar de HEAD pagina‘s

HEAD tennisballen

HEAD Bekleding

Naar de HEAD schoenen

HEAD accessoires

HEAD Tennis Online Shop

HEAD Sports heeft zijn weg in de wereld van de sportindustrie op het einde van de jaren 50-er van de vorige eeuw begonnen en heeft sindsdien een uitstekende reputatie gewonnen. In de Shop van HEAD vindt u hoog-kwalitatieve sport-accessoires voor een loyaal prijsje. De kwaliteit van de producten van dit bedrijf is zodanig goed, dat ze u uzelf als een echte beroepsspeler zouden doen voelen, of tenminste – als een speler van hoog niveau. De Shop van HEAD – is een van de beste plaatsen, waar u uitrusting kunt kopen die door de sportsterren van wereld-niveau gebruikt worden. De Shop van HEAD – is een unieke plaats in Amsterdam, waar professionele uitrusting voorgesteld is. Het is wel waard te vermelden, dat de compromisloe orientatie van HEAD Sports naar kwaliteit wekt een groot respect. Dit merk heeft nooit de verkoopscijfers in de eerste plaats gezet, wat uiteindellijk, toch (dankzij de grote betrouwbaarheid van de produkten), hem uiterst populair maakt.

De tennis-artikelen, voorgesteld door HEAD

Ongeacht van welk type speler u bent, kunt u bij HEAD altijd iets voor uzelf vinden. Bovendien, in Tennis-point kunt u accessoires en sportkleding kopen zelfs zonder uw huis te hoeven verlaten. Het is duidelijk – een “ideale” wedstrijd zonder “ideale” zou niet lukken. En HEAD zal u daarmee helpen, wees maar zeker! De produktie van dit bedrijf zullen uw gedaalde motivatie weer op peil brengen, frisheid en nieuwe “tinten” in uw spel brengen. HEAD weet zeker wat u nodig heeft voor de overwinning. Ieder afzonderlijk artikel van dit merk wordt nauwkeurig getest, waardoor broddel en inprecisie uitgesloten worden. Het moet wel vermeld worden – het leeuwendeel van de produkten van HEAD – zijn universele kleding en uitrusting, ontworpen voor verschillende speelomstadigheden. M.a.w. – met dezelfde racket (en ook – tennisschoenen) kunt u zowel op aardbedekking evenals op grasbedekking, en ook bij zonnig of regenachtig weer spelen. Indien u een beginneling bent, dan krijgt u de kans om echt krachtige opslagen te maken bij minimum aan geleverde ispanningen. Kies de juiste “instrument” naargelang uw ervaring en niveau van meesterlijkheid. Wat betreft de kwaliteit van de artikelen – daar hoeft u u helemaal geen zorgen over te maken, des te meer dat er voor iedere artikel een garantieperiode bestaat.

De fantastische HEAD Tennis Shop

De HEAD Tennis Shop heeft met success reeds enkele filialen in Amsterdam geopend. Maar, natuurlijk, om de produkten van dit merk te kunnen kopen hoeft u, natuurlijk, niet zelf naar Amsterdam te reizen. De volledige nomenclatuur is voorgesteld online in de Tennis-Point Shop. De professionele concultanten van HEAD zullen op hun beurt u helpen bi het maken van een niet voor de hand liggende keuzze en zullen u helpen om de optimale racket naargelang uw ervaring en waardigheden kiezen. Alhoewel, u kunt altijd op bijstand rekenen, betreffende om het even welke kwestie binnen de competenties van HEAD. Bovendien, de produkten van HEAD zijn onderworpen an een speciale voorstel: u krijgt de artikelen binnen de kortste termijnen en tegen een verlaagde prijs. Als de service van HEAD nog niet ervaren heeft – geloof ons, u heeft wel iets gemist. Mis uw unieke kans niet!