Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Wat maakt Babolat tennisrackets zo speciaal?

De Fransen staan bekend om hun drang naar perfectie en creatief denken. Babolat, een eersteklas Frans merk, is bekend vanwege het produceren van een aantal van de beste apparatuur in de wereld voor tennis, badminton en andere sporten. Babolat tennisrackets worden beschouwd als de meest prestigieuze en en hoogwaardige producten van het merk. Babolat tennisrackets zijn een publieksfavoriet en worden gebruikt door duizenden spellers in Japan, Europa en Noord Amerika.

Wie maakt er gebruik van Babolat tennisrackets?

Babolat Tennisrackets worden gebruikt door presteerders en een aantal van de beroemdste en meest prestigieuze tennissers in de wereld. Er is iets met het Babolat tennisracket waardoor je je voelt als een winnaar. Als publieksfavoriet, wordt het gebruikt door internationale spelers zoals Rafael Nadal, Andy Roddick, Caroline Wozniacki, Anastasia Pavlyuchenkova en anderen. Het spelen van dit prestigieuze spel met Babolat tennisrackets is een ervaring op zich! Tennis is zo’n gepassioneerd spel dat het niet alleen wordt gespeeld door snelle bewegingen van het lichaam of een perfecte hand-oog coördinatie, het wordt ook gespeeld door het hart. Zo’n gepassioneerd spel vereist een speciaal racket die u dierbaar is. Uw racket moet een verlengstuk van uw lichaam zijn in plaats van een externe entiteit en Babolat gelooft in het verstrekken van een aantal van de meest lichtgewicht en geavanceerde tackets in de wereld om zonder enige moeite dezelfde resultaten te bereiken.

Babolat tennisrackets online kopen

Bezoek onze site en bestel online uw volgende favoriete Type Babolat tennisracket: Pure Strike, Aero, Pure Drive en Play. Als u op zoek bent naar nieuwe tennisrackets, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de beste en meest betrouwbare online tennisracket shop, die voorziet in hoogwaardige en authentieke Babolat rackets tegen de meest betaalbare prijs. Tennis-Point heeft een reputatie die voor zichzelf spreekt en garandeert dat zij niets anders dan de beste Babolat tennisrackets aanbieden.

Babolat tennisrackets

(123 Artikel)
Merken
Snarenpatroon
Gripmaat

Babolat Pure Aero (14 Artikel)

Babolat Pure Drive (10 Artikel)

Babolat Pure Strike (15 Artikel)

Meer Babolat tennisrackets (8 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
1 2 3 4
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Babolat tennisrackets online kopen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden

Skyscraper