Tennis-Point gebruikt zowel eigen, alsook cookies van derden om je de best mogelijke service te garanderen. Als je op onze pagina‘s surft, ga je akkoord met het gebruik van cookies. x

Wilson Tennis Online Shop

Wilson is een merk dat het vertrouwen tussen de tennisspelers over de hele wereld geniet. Het bedrijf produceert sommige van de beste tennisrackets gebruikt door toonaangevende spelers in de wereld. Wilson verhaal interessant genoeg: het bedrijf werd opgericht door Les en oorspronkelijk bekend als Ashland Manufacturing Company. In 1913 lanceerde ze een productie gebaseerd op het gebruik van dierlijke bijproducten. Later, in 1915, begon het jaar wanneer het merk begon te presideren Thomas e. Wilson, de grootschalige productie van tennis en viool tekenreeksen, chirurgische instrumenten en nog veel meer. Directoraat-generaal Wilson is gelegen in Chicago, Verenigde Staten.

Wat Wilson uniek maakt?

Dit is een van de toonaangevende fabrikanten van tennisrackets. Bovendien, is het bedrijf bekend voor haar hoogwaardige accessoires voor tennis, ballen, schoenen, tassen en kleding. Wilson producten de voorkeur van veel belangrijke sporters.

Hier zijn sommige beroemdheden die hebben verbazingwekkende resultaten behaald met Wilson: Pete Sampras won vele stadia van Grand Slam met model Pro personeel, Roger Federer, gebruikt deze hetzelfde model, Stefan Edberg, Jim Courier, Juan Martin Del Porto, enzovoort. Maar zelfs als u niet een sterke tennisser, alle vroege zoeken in rackets is iets speciaals. Dit is een unieke ervaring die als een professional voelen zal. Kopen tennisrackets Wilson kan onlineof persoonlijk kiezen voor een model in een van de gespecialiseerde Shops Wilson.

In de Tennis Shop Wilson een volledige waaier van tennisrackets en accessoires: we hebben verzameld allen in één plaats, zodat u snel en nauwkeurig zoeken kunt een geschikt "instrument".

Wilson produceert ook arbeidsmiddelen en arbeidsmiddelen voor badminton, voetbal, honkbal en andere sporten. Dit multi merk dat niet niemand onverschillig laat. Alle producten van Wilson onderscheid tussen hoge kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid. Tot op heden, is Wilson één van de toonaangevende fabrikanten van sportartikelen.

Tennis goederen Wilson online bestellen

Voor de aankoop van uw favoriete model van een tennisracket, moet u niet zelfs verlaten zijn appartement. Online-shop Tennis-Point last over maximale klant gemak door het verzamelen van alle de beste tennis producten Wilson op één plaats. In Tennis-Point vindt u top-notch tennisrackets en accessoires van wereldberoemde merk. Nodig je vrienden en familie: Tennis-Point heeft alles om ervoor te zorgen dat uw familie van sportartikelen. Bovendien, heb je een kans om het product tegen een aanzienlijke korting.

Wilson Tennis Shop

Merken
Geslacht
Maat
Kleur
binnengekomen
(850 Artikel)
* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
1 2 3 ... 22