Bereid je voor op Parijs met de collecties van de tennissterren. Nu ontdekken.
null

TENNIS-POINT JOUW CLUBPARTNER

club discounts

CLUB KORTINGEN

(tot 25% op RRP)

Competitive ball rates

DE BESTE AANBIEDING VOOR TENNISBALLEN

10% discount for your members

KORTING VOOR

UW LEDEN

Team-Wear

TEAMKLEDING


The biggest assortment of products in the UK

HET GROOTSTE ASSORTIMENT PRODUCTEN IN NEDERLAND

Windbreaks Offer

WINDBREAKERS

OFFERActivations and events

ACTIES EN

EVENEMENTEN
A direct contact for you and your club

DIRECT CONTACT VOOR JOU EN JE CLUB

ESSENTIALS VOOR UW CLUB


Een tennis- of padel -club verdient goede partners. Tennis-Point ondersteunt zijn partnerclubs door de beste producten aan te bieden; van de beste tennisballen voor elk niveau tot aan hoogwaardige tennisrackets. 

null

TENNISBALLEN

null

MATERIAAL VOOR OP DE TENNISBAAN

null

TRAININGS

ACCESSORIES

BEN JIJ EEN COACH? Doe mee aan het #teamyellow trainersprogramma!


Door lid te worden van #teamyellow, profiteer je van verschillende voordelen. En dat geldt ook voor jouw klanten!"In 2024 gaan we al het vierde het jaar van onze samenwerking in met de Tennis-Point winkel in Zürich. Gedurende al die jaren is de samenwerking met de winkelmanagers uiterst prettig geweest. Ook voor speciale verzoeken vanuit onze kant, die vaak voorkomen, werd er altijd geluisterd, samen naar oplossingen gezocht, gevonden en geïmplementeerd." 

TC Oetwill

Rene Laemmel

Club #teamyellow

"Wij zijn erg blij dat onze samenwerking met Tennis-point, die al vele jaren standhoudt. We werken zeer intensief samen en het verloopt soepel. Ook de samenwerking voor onze twee grote ITF-toernooien met TP als partner voor bespanningsdiensten verloopt zeer goed. Ook onze bijna 1.000 leden zijn zeer tevreden. Ik hoor alleen maar positieve geluiden. Daarom hopen we op nog vele succesvolle jaren in de toekomst."
Eintrach Frankfurt

Carsten Müller

Club #teamyellow

"We zijn begonnen met samenwerken met Tennis-Point in het tennisseizoen van 2023, na sponsoring van de Challenger Girona Costa Brava. Tennis-Point verzorgde de bespanningsdienst voor dit toernooi, waar spelers de organisatie feliciteerden voor de uitstekende service die werd geboden. We werken nauw samen met Tennis-Point en via ons contactpersoon kunnen we zowel clubbestellingen als een aanpassing van onze uitrusting snel en efficiënt beheren. Onze spelers waarderen de diversiteit van hun producten en de vele promoties die ze bieden."

Club Tennis Girona

Neus Pou

Club #teamyellow

"Dankzij het ACP-account hebben we het belangrijkste toernooi dat we in Verona hebben georganiseerd optimaal kunnen regelen. De bespanservice verbonden aan de Tennis-Point winkel was van hoge kwaliteit en het gebruik van de 5% digitale korting stelde ons in staat om iets interessants aan de aanwezigen aan te bieden. En hiermee konden we ook nog eens commissie genereren voor ons eigen account."  

VK events

Carlo Piccolo

Club #teamyellow

Registreer

Maak een account

aan op Tennis-Point

Details

Vul het registratieformulier

in op "My Account"

Verificatie

Je gegevens worden geverifieerd en je wordt lid van #teamyellow

Om je te registreren als een #teamyellow club, maak je eenvoudig een account op onze website op www.tennis-point.nl. Navigeer vervolgens naar "My Account"> "Clubs and Coaches Program" en vul het registratieformulier in. Eenmaal gevalideerd, word je officieel een tennispoint-coach.

Ja, ons clubprogramma is helemaal gratis om mee te doen.

De korting van de club wordt automatisch toegepast wanneer je jezelf aanmeldt met een account op www.tennis-point.nl als een #teamyellow club. Als je liever in de winkel winkelt, toon je daar jouw #teamyellow club-kaart. Deze vind je op je coachprofiel op de website.

Je ontvangt de kortingscodes via onze nieuwsbrief en ze zijn ook beschikbaar zijn in jouw clubprofiel op www.tennis-point.nl. Houd er rekening mee dat de codes voor een beperkte tijd geldig zijn en dat je regelmatig nieuwe codes ontvangt (de timing kan variëren, afhankelijk van de campagnes die we voor clubleden lopen).

Jouw leden profiteren van een korting van 10%, die niet kan worden gecombineerd met andere lopende campagnes.

Je ontvangt een lijst met balprijzen die geldig is voor een periode van 6 tot 12 maanden. Je kunt de ballen online of in onze winkels bestellen.

Hoe meer inkomsten je via jouw code genereert, hoe meer voordelen je ontvangt. Toppresterende clubs worden beloond met merchandising en prijzen voor clubevenementen.