Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Een kennismaking met PROKENNEX tennisrackets

Geproduceerd in het hart van Taiwan, komt PROKENNEX met een aantal van de beste tennisracketster wereld. Het is één van de toonaangevende Aziatische merken die internationaal bekende producten van wereldklasse produceren voor tennis, squash, badminton, en zo meer. De stichting van PROKENNEX brengt ons terug naar 1978 en door de jaren heen heeft het bedrijf naam gemaakt in het produceren van niche en hoogwaardige PROKENNEX tennisrackets.

Wat maakt PROKENNEX tennisrackets zo uniek?

Elk PROKENNEX tennisracket is gemaakt met de hoge maatstaven en normen van het bedrijf in het achterhoofd. Zij geloven dat het produceren van PROKENNEX tennisrackets niet wetenschappelijk ingewikkeld is – maar het is slimme “wetenschap”. Zij produceren het type rackets dat zich onderscheidt van de competitie en leveren altijd iets anders voor alle sportliefhebbers wereldwijd.

Als u er over denkt om nieuwe tennisrackets voor uzelf te komen, zoek dan niet verder. Bezoek de dichtstbijzijnde tennisracket winkel of ga online door onze collectie om uw volgende PROKENNEX tennisracket te vinden. Uw spel zal nooit meer hetzelfde zijn na het kopen van deze verbazingwekkende rackets. Als u op zoek bent naar het soort tennisracket met een opmerkelijk ontwerp en met geweldige prestatie, dan zullen de PROKENNEX rackets de ideale keuze zijn. Met jarenlange ervaring in het produceren van hoogwaardige tennisrackets met een onberispelijk ontwerp, heeft het merk zich gevestigd als één van de grotere tennisracket producerende merken ter wereld.

PROKENNEX tennisrackets online kopen!

BijTennis-Point, hebben we uitgebreide met de hand gekozen collectie van PROKENNEX tennisrackets: Kinetic en Black Ace. Bestel uw volgende PROKENNEX tennisracket online via onze website tegen de best beschikbare prijs. Wij garanderen dat wij u de beste tennisrackets van hoge kwaliteit leveren die u de komende jaren kunt gebruiken en die uw spel zullen verbeteren.

PROKENNEX tennisrackets

(5 Artikel)
Merken
Producttype
Snarenpatroon
Gripmaat

Pro Kennex Kinetic Q (3 Artikel)

Pro Kennex Kinetic (2 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
PROKENNEX tennisrackets online kopen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden

Skyscraper