Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Leer meer over Yonex tennisrackets

Yonex tennisrackets worden geproduceerd door Yonex, een Japanse fabrikant van hoogwaardige sportartikelen voor badminton, tennis, golf en ga zo door. Yonex heeft een lange weg afgelegd sinds haar oprichting, in de jaren 1950. Van houten drijvers en visnetten naar geweldig ontworpen tennisrackets, de ontwikkeling van Yonex tennisrackets is zeker opmerkelijk.

Yonex tennisrackets – een wereldwijde naam

Yonex tennisrackets worden beschouwd als een zeer bekende internationale naam en ze produceren een aantal van de beste tennisracketster wereld. Met een wereldwijde aanwezigheid, kan uw volgende Yonex tennisracket gekocht worden in verschillende tennisracket winkels over de hele wereld. Het is altijd een goed idee om uw tennis avontuur te beginnen en als u van plan bent om nieuwe tennisrackets voor uzelf te kopen, koop dan nu een Yonex tennisracket!

Het wordt gebruikt door een aantal van de grootste en gerenommeerde internationale tennissers ter wereld. Een aantal van de spelers die vertrouwen op Yonex rackets zijn Stanislas Wawrinka, Lleyton Hewitt, Juan Mónaco, Joachim Johansson, Nick Kyrgios, Martina Hingis, Ana Ivanovic, Sabine Lisicki, Angelique Kerber, en vele anderen. Tennis is een passioneel spel en als u uw volgende tennisracket koopt, moet u uw huiswerk doen. Een tennisracket moet uw partner in het spel zijn in plaats van een sport-accessoire. Tijdens het spelen wordt uw racket een verlengstuk van uw lichaam in plaats van een externe entiteit.

Yonex tennisrackets online kopen

Nu is het juiste moment om uw volgende Yonex Tennisracket te kopen: Vcore, Ezone! Voorbij zijn de dagen waarin u de lokale tennisracket winkel moest bezoeken en het moest doen met hun beperkte collectie, nu kunt u online zoeken in een breed en exclusieve collectie en uw volgende tennisracket online bestellen. Bij Tennis-Point, hebben we een uitgebreid assortiment aan Yonex tennisrackets, verkrijgbaar tegen de besteprijs. Wij garanderen dat we u voorzien van de beste Yonex rackets die u voor altijd zal koesteren.

Yonex tennisrackets

(56 Artikel)

Yonex VCore Galaxy Black (4 Artikel)

Yonex NEW Vcore (8 Artikel)

Yonex Vcore Pro (13 Artikel)

Yonex Vcore SV (1 Artikel)

Yonex EZONE (9 Artikel)

Yonex Ezone Astrel (2 Artikel)

Yonex Junior (2 Artikel)

Gebruikte rackets (12 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
1 2
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Yonex tennisrackets online kopen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden

Skyscraper