Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Wat is er uniek aan Dunlop tennisrackets?

Dunlop tennisrackets worden geproduceerd door een sportartikelen bedrijf, bekend als Dunlop Sports. Het bedrijf begon de productie van deze stijlvolle Dunlop rackets in 1910 en sindsdien zijn ze niet meer te stoppen! Er is iets met het Briste merk dat het zo onweerstaanbaar en tijdloos maakt. De Dunlop tennisracket heeft een aantal van de meest gerenommeerde en beroemde spelers aller tijden vergezeld. Geen enkel ander tennis merk heeft geholpen bij het winnen van meer grand slams dan Dunlop. Er moet iets bijzonders mee zijn, of niet soms?

Waarom zou u Dunlop tennisrackets kopen?

Dunlop tennisrackets zijn international aanwezig. De productie-eenheden zijn gevestigd in verschillende delen van de wereld en worden gekoesterd door spelers in landen als Japan, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Korea, Taiwan en ga zo maar door. De Dunlop tennisracket wordt gebruikt door winnaars en sommige van de hardest werkende spelers in de industrie. Wereldsterren zoals Steffi Graf, James Black, Jamie Murray, Marat Safin, Tommy Hass, Mardy Fish, John McEnroe en Amelia Mauresma spleen met Dunlop tennisrackets en hebben een voorsprong in het spel met de onberispelijke afwerking en scherpe ontwerp.

Dunlop tennisrackets zijn zeer licht van gewicht. Het maakt niet uit of u gewoon een beginner bent en uzelf bekent wilt maken met teniss of dat u een professional bent en uw spel wilt verbeteren, het kopen van een Dunlop tennisracket is hoedanook een geweldige beslissing.

Dunlop tennisrackets online kopen

Als u op zoek bent naar het soort tennisrackets om uw spel te verbeteren: Biomimetic, Force, Revolution, zoek dan niet verder. Bestel uw volgende favoriete racket online bij Tennis-Point. Voorbij zijn de tijden waarin u naar een tennisracket winkel moest gaan en het moest doen met hun beperkte collectie. Wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste tennisrackets die u kunt kopen tegen de meest betaalbare prijs. Wij garanderen dat wij niets dan het beste aan onze klanten leveren. Bij ons is iedere aankoop een geweldige en onvergetelijke aankoop!

Dunlop tennisrackets

(57 Artikel)

Dunlop Srixon (12 Artikel)

Dunlop NT (15 Artikel)

Dunlop Force (2 Artikel)

Dunlop Precision (4 Artikel)

Dunlop Junior (3 Artikel)

Dunlop racketpakketten (5 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
1 2
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Dunlop tennisrackets online kopen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden

Skyscraper