Gefeliciteerd met de kampioenen van Londen Koop hier de look van de winnaars. Nu ontdekken.

Alexander Zverev

1 geselecteerde filters:
1 geselecteerde filters: Selectie ongedaan maken
Tournament
14 Resultaten
Filter
Tenniskleding (6 Resultaten)
adidas
€ 18,00 € 16,95
Beschikbare maten:
Nieuw
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Tennissnaren (2 Resultaten)
-40%
HEAD
Monofilament
€ 20,00 € 11,95
Beschikbare maten:
-33%
HEAD
Monofilament
€ 200,00 € 134,95
Beschikbare maten:
Tennisschoenen (2 Resultaten)
-30%
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Tennisracket (1 Resultaat)
-30%
HEAD
Tourracket
€ 300,00 € 209,95
Beschikbare maten:
Tennistassen (3 Resultaten)
-25%
HEAD
€ 120,00 € 89,95

Alexander Zverev

Alexander Zverev - jonge Duitse tennisspeler van Russische afkomst die snel geslaagd om te winnen de genegenheid van een sport-publiek. Ondanks zijn jonge leeftijd (hij werd geboren op 20 April 1997 atleet hem 18 jaar), Alexander Zverev al ervaring van het spelen op het hoogste niveau. Professionele atleet carrière begon in het jaar 2014. Vandaag, vond hij 79 lijn wereld ranking in het enkelspel en dubbelspel in 237. Bijnaam 'Sascha' tennisspeler Alexander Zverev heeft een unieke speelstijl, die hem toelaat om op zo'n jonge leeftijd voorrang boven meer ervaren tegenstanders. Eerste Duitser, kwam op de rechtbank slechts 5 jaar oud. Hij heeft een grote carrière in de junioren, was hij World No. 1 in haar leeftijd-in de periode van oktober van 2013 op juni van 2014. En het winnen van het jaar 2014 Sparkassen Open, hij werd de jongste speler om te winnen een ATP titel wanneer Challenger Tour. Alexander Zverev kunnen spelen in alle de sacred lands Gramd Slams-in 2015 jaar nam hij deel aan de Australian Open, de French Open, de Wimbledon en de US Open. Nou, kunnen wij slechts wensen tennisistu veel geluk in de toekomst en het feit dat hij een van de meest veelbelovende jonge talent vandaag is.

Tennis Producten Alexander Zverev en zijn uniciteit

Jong en ongelooflijk getalenteerde Alexander Zverev onthult zijn potentieel onder begeleiding van een mentor. En, natuurlijk, net als andere professionele tennissers, Alexander Zverev gebruikt alleen de hoogste kwaliteit tennis werktuig en uitrusting. Zo begrijpt hij dat in de grote sporten kan niet winnen zonder de fijne berekening en plannen elke actie, elke beweging. Op de rechter moet alles snel en nauwkeurig. Met betrekking tot de selectie van tennis kanonnen, Alexander Zverev gebruikt racket van hoofd liniaal standen, namelijk-Cnrs XT snelheid MP 16/19. De atleet ook wordt gesponsord door adidas, en draagt schoenen en kleding van het merk. Gegeven de professionele aanpak van Alexander Zverev aan detail in de nabije toekomst, het kan ook uitgegroeid tot een van de grote sterren van wereld tennis.

Alexander Zverev outfits bij Tennis-Point

Nu heb je een unieke kans om te kopen de dezelfde tennis versnelling als uw Idol. Bovendien, in Tennis-Point u kunt uw bestelling online plaatsen zonder het verlaten van uw woning. Wij zijn's werelds beste collectie van tennis uitrusting, rackets en accessoires, zodat kan iedereen het product naar uw smaak kiezen. De winkel heeft permanente kortingen, evenals een systeem van kortingen. Don't pass door Tennis-Point-hier vindt u een heleboel interessante dingen.