Babolat

409 Resultaten
Toon alle filters
409 Resultaten
Sorteren op:
Babolat
€ 239,00 € 179,95
Beschikbare maten:
Sale -34%
Babolat
€ 35,00 € 22,95
Beschikbare maten:
Sale -41%
Babolat
€ 37,50 € 21,95
Beschikbare maten:
-32%
Babolat
€ 209,95 € 142,95
Beschikbare maten:
Sale -34%
Babolat
€ 35,00 € 22,95
Beschikbare maten:
Sale -40%
Babolat
€ 30,00 € 17,95
Beschikbare maten:
Sale -38%
Babolat
€ 45,00 € 27,95
Beschikbare maten:
-35%
Babolat
€ 20,00 € 12,95
Beschikbare maten:

Babolat Tennis Online Shop

Babolat is een van de meest gerespecteerde merken in de wereld van de grote tennis, bekend voor haar hoogwaardige tennisrackets en accessoires voor hen. Opgericht in het jr 1875, heeft het bedrijf een lange en indrukwekkende geschiedenis. Pierre Babolat - is de sleutelfiguur voor dit merk, naar wie het bedrijf zelf genoemd is. Het Babolat-directoraat bevindt zich in de Franse stad Lyon, waar zich een van de 's werelds beste sportgereedchap geproduceerd wordt.

Wat maakt Babolat zo uniek?

Franse producten staan bekend voor hun geweldige design en onberispelijke afwerking, en Babolat is eker geen uitzondering. Het merk wordt vertegenwoordigd door talrijke shops wereldwijd, waardoor het zeer beroemde is. Het bedrijf heeft een lange weg afgelegd, en vandaag is het een eersteklasse producent van tennisrackets, snaren, schoenen en andere accessoires voor tennis.

Tennisrackets van Babolat zijn niet enkel populair onder de tennisliefhebbers - ze worden ook gebruikt door de wereldklasse atleten: Rafael Nadal speelt, bijvoorbeeld, speelt wedstrijden met zijn Babolat AeroPro Drive GT, Andy Roddick geeft de voorkeur aan Babolat Pure Drive, Jo-Wilfried Tsonga gebruikt - Babolat AeroPro Drive GT. Ook Anastasia Pavlyuchenkova, Igor Andreev en vele andere beroemde meesterspelers van tennis gebruiken de producten van Babolat. Dit wereldwijd populair merk biedt iedereen de mogelijkheid om een raket, die hem het beste past, te kiezen. Bestel uw "instrument" in de Babolat online shop voor tennis gereedschap.

Babolat online tennis shop - is een uitgebreide oplossing voor ale kwesties die verband houden met de tennis. Hier kunt u rackets van alle modellen kopen, evenals de aanverwante accessoires. Ontdek dit prachtig spel samen met Babolat!

Het Franse bedrijf produceert ook accessoires voor andere sporten, zoals badminton en squash. Echter, zijn roem heeft Babolat voorl te danken aan zijn tennisrackets van uitstekende kwaliteit. Nog in het verre jaar van 1875, heeft Pierre Babolat uit de natuurlijke intestinale weefsel de eerste echte snaar voor grote tennis gemaakt. Tot 1994, specialiseerde het bedrijf zich uitsluitend op vervaardiging van snren, maar vandaag biedt Babolat de volledige set van accessoires voor grote tennis. Met de ontwikkeling van de productiecapaciteiten opende het merk representatieve kantoren in de Verenigde Staten en Japan. Kortom, Babolat - is de beste, wat men vandaag op de markt kan vinden.

Bestel producten voor tennis van Babolat online

Dagen wanneer tennis apparatuur aan te schaffen verplicht nodig om naar de shop, ligt achter ons. Vandaag, kunt u profiteren van het Tennis-Point, en uw favoriete raket bestellen zonder uw huis te verlaten. Wij bieden een brede schaal van Babolat-rackets en accessoires die u uw vaardigheden zullen helpen te verbeteren. Ontdek de collectie gepresenteerd online en kies het model dat u past het best. Tennis-Point biedt kwaliteit en betrouwbare apparatuur voor tennis. Tennis-Point - dit zijn de hoge Europese normen. U zult zeker niet teleurgesteld zijn, en na de aanschaffing van de beste tennis producten tegen aantrekkelijke prijzen zult u ze aan aan uw vrienden en hun familieleden aanbevelen.