Grote zomeruitverkoop Tot 65% korting. Bespaar nu.
GEEF JE EIGEN DRAAI AAN SPELEN MET SPIN -HEAD BREIDT DE SERIE EXTREME-RACKETS UIT
Head Extreme Nite
HEAD breidt in 2020 de EXTREME-serie uit met twee nieuwe rackets, voor nog meer variatie in de collectie spin-rackets. Alle rackets in de serie zijn uitgerust met de nieuwe, innovatieve Graphene 360+ Technologie van HEAD, voor nog meer power.
ontdek nu
De EXTREME-rackets onderscheiden zich door de fenomenale combinatie van spin en power. Het is niet voor niets het favoriete wapen van Matteo Berrettini, halvefinalist bij de US Open 2019. Een van de nieuwkomers in de serie is de EXTREME TOUR, het ideale racket voor de betere toernooispeler. De nieuwe EXTREME MP LITE, de lichtere versie van de EXTREME MP,  is het perfecte racket voor jongere spelers met ambitie. De EXTREME-serie bestaat voortaan uit zeven rackets  – PRO, TOUR, MP, MP LITE, S, LITE en PWR – en biedt spelers van de meest uiteenlopende niveaus de mogelijkheid om met EXTREEM veel spin te spelen.
Naar de serie
Het design van de hele EXTREME-serie onderging een dynamische make-over. De Graphene 360+ Technologie zorgt voor een optimale flex en een zuiver balcontact. De perfecte mix van spin en power: de rackets van de EXTREME-serie zijn uitgerust met een uniek spin-tubingsysteem, dat ervoor zorgt dat de snaren flexibeler reageren en er een krachtig trampoline-effect ontstaat.
ontdek nu
Pro

De EXTREME PRO is het zwaarste model van de EXTREME serie. Dit biedt optimale spin en power voor de gevorderde wedstrijdspeler, inclusief de Graphene 360+ technologie.

naar het racket
TOUR

Een nieuw model in de EXTREME serie, met een smaller blad dan de rest van de uitvoeringen, is de EXTREME TOUR ontworpen voor gevorderde wedstrijdspelers die zoeken naar optimale spin en power.

naar het racket
 MP

Krijg meer spin en power met de EXTREME MP, deze is opgefrist met een nieuw design en opgewaardeerd met de innovatieve Graphene 360+ technologie voor verhoogde flex en zuivere impact.

naar het racket
S

Licht en makkelijk om te hanteren, en nu met een groter blad voor nog meer power, de EXTREME S biedt een agressieve combinatie van spin en power.

naar het racket
LITE

Ontworpen voor de gemiddelde clubspeler, is de EXTREME LITE de lichtste uit de EXTREME serie en tevens de makkelijkste om mee te spelen, maar houdt je toch extreme spin en power

naar het racket
PWR

De EXTREME PWR is het perfecte lichtgewicht racket voor club spelers die zoeken naar comfort, demping van vibraties en hanteerbaarheid.

naar het racket

Head Extreme Nite 2021

MP Nite

Jetzt mit größerem Schlägerkopf für mehr Power, bietet der EXTREME S leichtes, einfaches Handling sowie extrem viel Spin und Power.

naar het racket
Tour Nite

Der EXTREME LITE, als leichtestes Racket der EXTREME Serie, lässt sich am einfachsten spielen und bietet dabei extrem viel Spin und Power, ideal für fortgeschrittene Clubspieler.

naar het racket
PWR

Der EXTREME PWR punktet als leichtes Racket für Clubspieler, die auf Komfort und zugleich extrem viel Spin und Power setzen – jetzt mit innovativer Graphene 360+ Technologie.

zum racket
HEAD Extreme ​​bags
Nite 12R Monstercombi
Team Extreme 9R Supercombi
Nite Backpack