Paris Player Styles Bespaar tot 40% op actuele stijlen. Nu shoppen.
De bron van uw kracht
HEAD Instinct
De Head Instinct heeft een nieuw design en biedt moeiteloos veel power en extra veel speelcomfort. Of je nu een ervaren toernooispeler, een ambitieuze clubspeler of gemotiveerde newcomer bent, bij ons vind je jouw perfecte racket. Dankzij de innovatieve Graphene 360+ technologie sla je de bal haarzuiver.
Naar de serie
De INSTINCT MP onderscheidt zich door zijn moeiteloze handling en prima speelcomfort. Het racket heeft een nieuwe frisse look en is ideaal voor de ervaren toernooispeler. De innovatieve Graphene 360+ technologie zorgt voor een verbeterde flex en een zuiverder balcontact. Het geheim achter de fenomenale wendbaarheid zit hem in het speciaal ontwikkelde profiel dat voor extra stabiliteit en een grotere sweetspot zorgt, voor een optimale energieoverdracht.
ontdek nu
De INSTINCT S heeft een groter racketblad en een grotere sweetspot, en dat maakt dit gemakkelijk speelbare racket ideaal voor clubspelers. Het racket beschikt uiteraard ook over de voor de INSTINCT-serie standaardeigenschappen, als moeiteloos veel power en extra speelcomfort. Het nieuwe design geeft het racket een frisse look en de innovatieve Graphene 360+ technologie zorgt voor een optimale flex en een haarzuiver balcontact.
Naar de serie
De INSTINCT S is perfect voor spelers die op zoek zijn naar een racket dat, net als de INSTINCT MP, moeiteloos veel power biedt, in combinatie met performance en speelcomfort, maar dankzij het lichtere frame ook optimaal wendbaar is. Het racket heeft een nieuwe look en is uitgerust met de innovatieve Graphene 360+ technologie, voor een optimale flex en een zuiver balcontact.
ontdek nu
MP

The INSTINCT MP, now with the innovative Graphene 360+ technology, is perfect for the advanced tournament player who needs effortless power and a very high level of comfort.

S

The INSTINCT S offers effortless high performance, power and comfort, with a lighter frame than the INSTINCT MP for easier handling, and the innovative Graphene 360+ technology.

LITE

The INSTINCT LITE provides easy playability and effortless power and comfort to club players, thanks to its bigger head size and sweetspot, as well as the innovative Graphene 360+ technology.

HEAD Instinct Taschen
Djokovic 12R
Djokovic 9R
Djokovic Duffle Bag
Djokovic Backpack