Grote zomeruitverkoop Tot 65% korting. Bespaar nu.

DE KNUPPEL VOOR IEDEREEN.
DIE HEAD Radical RACKET SERIE

Head RadicalModerne veelzijdigheid komt met sensationeel gevoel in de vernieuwde RADICAL-racketreeks, die HEAD voor 2023 opwaardeert met innovatieve Auxetic-technologie en een gedurfd nieuw asymmetrisch ontwerp.

Er is geen slag die je niet kunt spelen met de RADICAL-serie en nu, met de introductie van Auxetic-technologie, kun je een beter gevoel en meer vertrouwen in je spel ervaren bij elke slag.
De nieuwe RADICAL-racketreeks is ontworpen voor all-court spelers die van afwisseling op de baan houden en soms iets onverwachts in de strijd gooien.
Over de serie
"The People's Racquet“Met zijn uitstekende veelzijdigheid en speelbaarheid staat het RADICAL-racket bekend als "The People's Racquet". Of je nu een gemiddelde speler bent of een gevorderde toernooispeler, in de verbeterde RADICAL serie vind je een racket dat bij jouw spel en niveau past. HEAD lanceert in februari 2023 vier verschillende modellen: RADICAL PRO, RADICAL MP, RADICAL TEAM en RADICAL TEAM L.
Het asymmetrische ontwerp van het juk weerspiegelt de moderniteit en innovatie van de RADICAL-racketreeks. Tot de exclusieve technologieën van RADICAL behoren Sound Grommets, die uw kracht vergroten met een grotere snaarbeweging en tegelijkertijd het geluid en de trillingen optimaliseren. Terwijl de variabele framedoorsnede power, controle en spin perfect in balans brengt, levert het dichte 16/19 snarenpatroon de optimale mix van controle en power.
Over de serie

Ontdek de HEAD Radical modellen in onze winkel!

ontdek nu

Radical pro

De zeer veelzijdige RADICAL PRO is ontworpen voor toernooispelers en opgewaardeerd met innovatieve Auxetic-technologie voor een moderne mix van kracht, spin en controle.

Radical MP

Geüpgraded met de nieuwste Auxetic-technologie, biedt de veelzijdige RADICAL MP prestatiegerichte spelers een moderne mix van kracht, controle en spin.

Radical Team

De zeer veelzijdige RADICAL TEAM, geüpgraded met state-of-the-art Auxetic-technologie, biedt all-court teamspelers een moderne mix van power, controle en spin.

Radical TEAM L

Teamspelers kunnen helemaal los gaan met de veelzijdige, lichtgewicht RADICAL TEAM L, die is opgewaardeerd met Auxetic-technologie en een moderne mix van kracht, controle en spin biedt.

HEAD Radical Taschen
Radical Pro 2023 plus Tasche
Radical MP 2023 plus Tasche
Radical Team 2023 plus Tasche