Paris Player Styles Bespaar tot 40% op actuele stijlen. Nu shoppen.
DOMINATE THE GAME: HEAD vernieuwt zijn GRAVITY-racketreeks voor 2023
De agressieve spelers van de volgende generatie kunnen elke baan domineren met het sensationele gevoel van de GRAVITY-racketreeks, die HEAD voor 2023 heeft geüpgraded met state-of-the-art Auxetic-technologie en een nieuw flip-ontwerp.
De sweetspot bevindt zich verder op de snaren, waar moderne, krachtige spelers de bal het liefst slaan. Naast de enorme sweetspot draagt ook de kenmerkende afgeronde kopvorm bij aan de geweldige controle, flex en vergevingsgezindheid van de Gravity-racketreeks. Met de introductie van de Auxetic-technologie hebben spelers een nog beter gevoel en feedback bij elk schot, wat hun vertrouwen versterkt.
Over de serie
De GRAVITY-serie, aanbevolen door Alexander Zverev en Andrey Rublev, stelt je in staat om direct indruk te maken op elke baan. Het kenmerkende flip design van het racket, met verschillende kleuren aan elke kant, is opgefrist met een asymmetrische look die een ultra-moderne esthetiek biedt.
Voor extra controle en vergevingsgezindheid is het GRAVITY-racket ontworpen met technologieën die uniek zijn voor deze serie. De elliptische framedoorsnede in het schoudergebied zorgt voor meer flex en een beter gevoel, terwijl een diepere flex inkeping de geometrie van de doorsnede in het schoudergebied verzacht om het gevoel verder te verbeteren. De "sweet zone" wordt gecreëerd door de afgeronde vorm van het clubhoofd, waarbij het breedste gedeelte van het snarenbed naar de punt van het racket wordt gebracht.
Over de serie
Of u nu een beginner bent of een gevorderde toernooispeler, u zult een GRAVITY-racket vinden waarmee u uw tegenstanders kunt domineren. Er zijn zes modellen om uit te kiezen in de serie: PRO, TOUR, MP, MP L, TEAM en TEAM L.
ontdek nu

De volgende generatie agressieve toernooispelers kan elke baan domineren met de GRAVITY PRO met zijn enorme sweetspot, revolutionaire frame en innovatieve Auxetic-technologie.

De volgende generatie agressieve toernooispelers kan elke baan domineren met de GRAVITY TOUR met zijn enorme sweetspot, revolutionaire frame en innovatieve Auxetic-technologie.

Agressieve next generation performance spelers kunnen het spel domineren met de GRAVITY MP, met zijn enorme sweetspot, revolutionaire frame en innovatieve Auxetic technologie.

Agressieve, ambitieuze jonge spelers kunnen elke baan domineren met de GRAVITY MP L, met zijn enorme sweetspot, lichter frame en innovatieve Auxetic-technologie.

Agressieve teamspelers van de volgende generatie kunnen elke tegenstander domineren met de GRAVITY TEAM met zijn enorme sweetspot, lichter frame en innovatieve Auxetic-technologie.

De GRAVITY TEAM L, het lichtste racket in de serie, is met zijn enorme sweetspot en innovatieve Auxetic-technologie perfect voor agressieve teamspelers van de volgende generatie.

HEAD zwaartekrachtzakken
Pro X Duffle XL
Pro X Duffle L
Pro X 30L Backpack