Code: SALE10 10% extra korting op alles in de sale! Nu sparen!

NikeCourt Parijs Collectie

Ben je klaar voor elk stopshot, hoe onbereikbaar het ook lijkt? En durf jij een winnaar te maken van de moeilijkste retouren?

Bereid je voor om overal te zijn - met de Nike Paris-collectie krijg je het beslissende voordeel. Advantage You

Geïnspireerd door Franse couture combineert de collectie de esthetiek en dynamiek van de jonge tennisgeneratie als nooit tevoren. Leuk weetje: de fijne lijntjes doen denken aan huidspanningslijntjes en geven de look extra levendigheid.
"your journey starts now"
herencollectie
Next Gen-ster Lorenzo Musetti laat zien hoe indrukwekkend dat eruitziet op het veld. De 21-jarige Italiaan won al twee titels op de ATP-tour en is als huidige nummer 19 van de wereld een van de meest veelbelovende spelers van de nieuwe, wilde generatie.

"De Nike Roland Garros collectie is bijzonder cool. Ik vind zowel de rode als de groene versie mooi. Naast de schoenen vind ik de groene stijlen het mooist omdat groen de kleur van de hoop is."
Naar de herencollectie
damescollectie
Naast Musetti dromen ook de zusjes Fruhvirtova van een grote triomf in Parijs. Met de nieuwe collectie van Nike zullen ze alvast in topvorm zijn op het Clay Court Festival in Parijs, dat bijna van start gaat.
Naar de vrouwencollectie
Schoen collectie
De Nike Zoom Vapor 11 en de Vapor Zoom Pro 2 zijn de perfecte schoenen voor jou om je volledige potentieel te bereiken zodat je altijd razendsnel op de been bent.

Bereid je voor om overal te zijn! Dankzij de nieuwe Claybreaker-technologie bereik je zelfs de moeilijkste ballen met speelse elegantie. Geen weg is te ver voor jou!
aan de kleibreker
Naar de schoenencollectie