Grote zomeruitverkoop Tot 65% korting. Bespaar nu.

NIKE VAPOR 11 & VAPOR PRO 2
Nu bij Tennis-Point

Zelfs de profs vertrouwen op de nieuwe Vapor! "Deze schoenen voelen extreem comfortabel aan, zelfs als ze nieuw zijn," vertelt top 10-speler Andrey Rublev enthousiast. Hij noemt nog een groot voordeel: "Soms krijg je blaren als je de ballen loopt en je tenen de buitenkant van de schoenen raken. Dat is helemaal niet het geval met de Claybreaker."
Ongeëvenaarde snelheid! Met de Vapor modellen van Nike kun je bij elke bal! Of je nu een casual speler of een professional bent, deze schoenen zijn ideaal voor alle spelers met potentieel.

De Vapor 11 neemt de erfenis van een legende over. De innovatieve opvolger van de Vapor NXT wordt gekenmerkt door zijn comfortabele pasvorm en enorm snelle afdruk op de voorvoet, maar ook door zijn uitstekende stabiliteit en dynamische elegantie. Ook de Vapor Pro 2 combineert deze eigenschappen, waardoor je als op rails over de baan glijdt zonder grip te verliezen. De perfecte schoen voor iedereen die elke dag op de baan staat.
AIR ZOOM VAPOR PRO 2
GET TO EVERY BALL
WITH A FASTER FIRST STEP AND FASTER CUTS
Ga naar de VAPOR PRO 2 modellen
AIR ZOOM VAPOR 11
HIT MORE WINNERS
BY GENERATING MORE POWER
Naar de VAPOR 11-modellen
Nieuwe kleuren - Nu ontdekken
Best voorbereid voor elk seizoen: Kies tussen tapijtschoen en gravelschoen

Nieuw! Nike Vapor 2.0 tapijtschoen - de tennisschoen voor het indoorseizoen


Ben jij klaar om het indoorseizoen te domineren? Dan kun je niet om de Nike Vapor Pro 2.0 heen - de schoen voor jouw succesvolle indoorseizoen!


Om te voorkomen dat je na energieverslindende marathonrally's je houvast verliest, heeft Nike alle elementen teruggebracht waar je zo van hield in de originele Pro: het lage ontwerp, de verende Zoom Air demping die je helpt van basislijn naar basislijn te sprinten en het vertrouwde Vapor comfort dat je fris en wendbaar houdt op harde ondergronden.
Nike Vapor Pro 2.0 Carpet
Over de VAPOR PRO 2 tapijtschoen
Auch die Profis vertrauen dem neuen Vapor! „Diese Schuhe fühlen sie sich extrem bequem an, sogar wenn sie neu sind“, schwärmt Top-Ten-Spieler Andrey Rublev und nennt einen weiteren großen Vorteil: „Manchmal bekommst Du Blasen, wenn Du die Bälle erläufst und Deine Zehen die Außenseiten der Schuhe berühren. Beim Claybreaker ist das überhaupt nicht der Fall.“
De zool van het Vapor tapijt

Het speciale kenmerk van de nieuwe Vapor Pro 2.0 is de volledig platte buitenzool, die je zowel stabiliteit geeft als je in staat stelt om snel van richting te veranderen met dynamische elegantie. Met dit stijlvolle model in een klassiek zwart-wit design voel je je veilig en comfortabel op snelle tapijtoppervlakken. De perfecte schoen voor wie elke dag op de baan staat.
Dus waar wacht je nog op?
Maak een grote sprong voorwaarts met de Vapor Pro 2.0! Haal een van de grootste innovaties van Nike van de afgelopen jaren in huis en speel het beste indoorseizoen van je leven!
Naar de volledige collectie

Nieuw! Nike Claybreaker Ben jij klaar voor klei? - Want Claybreaker is dat wel.

Met de Claybreaker ben je elke tegenstander een stap voor! De zool biedt je de perfecte symbiose van tractie, stabiliteit en glij-eigenschappen.

Met de innovatieve Nike Claybreaker technologie heb je een groot concurrentievoordeel tijdens het komende gravelseizoen. Dankzij de uitstekende grip begin je snel en kun je gemakkelijk van richting veranderen.  Bovendien kun je dankzij het bredere tractieprofiel op de buitenzool heel gecontroleerd over de rode klei glijden.
Naar de hele collectie
Het gecomprimeerde profiel in het middenvoetgebied biedt je ook de ideale mix van tractie en grip. Terwijl je met andere clay court schoenen snel je balans verliest na lange rally's, kun je vertrouwen op de stabiliteit van de Nike Claybreaker.
  • Klassisches Fischgrätenmuster
  • Progressives Muster
- Bessere Antrieb und Haftung
- Bewegen und gleiten mit Kontrolle
Zum Claybreaker Vapor
van de Vapor
Zur gesamten Kollektion
Worauf wartest Du also noch?
Mit dem Vapor machst Du einen riesigen Sprung nach vorne! Sichere Dir bereits jetzt die größte Nike-Innovation der letzten fünf Jahre und spiele die beste Saison Deines Lebens!