Grote zomeruitverkoop Tot 65% korting. Bespaar nu.

Nike GP Challenge 1  & Challenge PRO
Now at Tennis-Point

Challenge Accepted

Speel brutaal en zelfverzekerd! Met de GP Challenge modellen van Nike zet je je breakkansen gedurfd om, serveer je met vertrouwen en sla je indrukwekkend! De enorme stabiliteit van de schoen helpt je om nooit je balans te verliezen, zelfs niet op de meest uitdagende momenten.

Het motto: meer kracht door uitzonderlijke stabiliteit. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Zoom Air technologie in de voorvoet en de hiel. Zoom Air is bijzonder responsief en geeft een betere energieteruggave dan schuim. Bovendien behoudt Zoom Air zijn dempende eigenschappen langer dan schuim, waardoor de schoen aanzienlijk langer presteert.

Ontdek de innovatieve zolen van de Nike GP challenge 1

Durable Traction
Er zit extra rubber bij de tenen om overmatige slijtage te voorkomen.
Zoom Air Comfort
Laag profiel demping voor explosieve bewegingen op het veld.
MIDFOOT CONTAINMENT
Een sterke middenvoetplaat voegt stabiliteit toe voor snelle cuts en kracht in je spel.
TPU midfoot shank
adds stability for quick cuts when transferring energy from motion to motion.
Rubber tip
wraps up on medial side to provide lasting durability in high-wear areas.
Wider base
a new last introducing more volume around the ball girth.
De GP Challenge 1 is het ideale model voor gevorderde en professionele spelers! Dankzij de demping met laag profiel zorgt hij voor explosieve bewegingen op het veld. Een sterke middenvoetplaat helpt ambitieuze spelers om nog meer stabiliteit, snelle insnijdingen en kracht in hun spel te krijgen. Het extra rubber in het teengedeelte voorkomt overmatige slijtage.

De GP Challenge Pro is in vergelijking ideaal voor beginners en hobbyspelers. Een bredere basis creëert meer ruimte rond de voorvoet. De rubberen tip omsluit de mediale kant van de teen en zorgt voor langdurige duurzaamheid in gebieden met veel slijtage. Daarnaast zorgt de TPU middenvoet schacht voor meer stabiliteit tijdens snelle stappen en snelle sneden bij het overbrengen van energie van beweging naar beweging.
Nike GP Challenge 1Balans tussen responsiviteit en comfort
Nike GP Challenge Pro
Vertrouwenwekkend en dempend voor de hele voet
Ontdek nu de GP Challenge modellen en verbeter je stabiliteit op de baan!

NIEUW! Claybreaker-technologie nu ook in de GP Challenge
Ben je klaar voor klei? Want claybreaker is dat wel.

Met de Claybreaker ben je elke tegenstander een stap voor! De zool biedt je de perfecte symbiose van tractie, stabiliteit en glij-eigenschappen.

Met de innovatieve Nike Claybreaker technologie heb je een groot concurrentievoordeel tijdens het komende gravelseizoen. Dankzij de uitstekende grip begin je snel en kun je gemakkelijk van richting veranderen.  Bovendien kun je dankzij het bredere tractieprofiel op de buitenzool heel gecontroleerd over de rode klei glijden.

Het gecomprimeerde profiel in het middenvoetgebied biedt je ook de ideale mix van tractie en grip. Terwijl je met andere clay court schoenen snel je balans verliest na lange rally's, kun je vertrouwen op de stabiliteit van de Nike Claybreaker.
Op de Challenge-modellen hebben we een nieuwe hardcourt buitenzool met data-informatie om de grip op de baan te maximaliseren. De hardcourt buitenzool op de Challenge modellen geeft ook grip op multi-court ondergronden zoals kunstgrasbanen.
Nike Claybreaker technologie zorgt voor verbeterde tractie en minder opbouw op gravelbanen. Extra grip in de voorvoet en middenvoet werken samen met een breed tractiepatroon om je te helpen gecontroleerd te glijden. We hebben tractiekaarten en drukkaarten gebruikt en kleigebieden geanalyseerd voor het ontwerp. Daarna hebben we het getest op rode-kleibanen in Europa in verschillende klei-weeromstandigheden (koud, warm, nat en droog).
naar Claybreaker GP Uitdaging
Van GP Challenge
Dus waar wacht je nog op?
Met de GP Challenge kun je alle uitdagingen aan. Profiteer nu van de grootste Nike innovatie van de afgelopen vijf jaar in de GP Challenge en speel het beste seizoen van je leven!
naar de verzameling
Ben je op zoek naar een schoen waarmee je snel en lichtvoetig over het veld kunt sprinten? Lees dan hier meer over de Nike Vapor 11 en Pro 2!
Meer informatie over de Nike vapor