Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Völkl Tennis Online Shop

Völkl is een van de bekendste merken in de grote tennis. Het bedrijf is wereldwijd erkend voor haar kwalitatief hoogstaande tennis raketkam en accessoires. Opgericht in het jaar 1923, Völkl Straubing in George, Duitsland, Beierse stad ligt op een uur en een half rijden van München, Völkl produceert misschien de beste tennis versnelling op de planeet.

Wat is de uniciteit van de Völkl?

Völkl hebben rijke geschiedenis: oorspronkelijk tot 1972, het jaar het bedrijf gespecialiseerd is niet voor tennis, maar vervolgens uitgebracht op de markt de eerste Racquet model-Zebra, en dingen ging. Vandaag, kan Völkl "Tools" worden gezien in de handen van de sterren van wereld tennis in de belangrijkste spelen. Rackets Völkl onderscheidt een uitstekend antwoord, gematigde schommel snelheid bij het uitvoeren van agressieve macht stoten, en, natuurlijk, filigraan nauwkeurigheid. Deze hulpprogramma's geschikt voor zowel beginners als professionals met de aanvallende stijl van spelen.

Onder de sterren wereld tennissen, genieten van de producten van Völkl, dergelijke "monsters" als John McEnroe, Boris Becker, Radek Stepanek, Petr Korda en Martina Hingis. Bovendien, sommige atleten, bijvoorbeeld al met pensioen Boris Becker, helpen Völkl optimale technologische oplossingen om producten nog beter te ontwikkelen. Immers, is er geen limiet tot in de perfectie! Niet in het minst dank aan rekening worden gehouden met de adviezen van de toonaangevende atleten in de afgelopen jaren, introduceerde het bedrijf verschillende nieuwe "chips": bijvoorbeeld, geavanceerde Bio-Sensor systeem absorberen trillingen aan meer nauwkeurig en efficiënt produceren beats, evenals exclusief factor effect trillingen doorgegeven van de bal, het traject van de schommel. U kunt producten kopen online, of via gespecialiseerde Shop van Völkl.

Als u op zoek bent voor kwalitatief hoogwaardige tennisracket en accessoires, Völkl Tennis Shop is de beste plaats daarvoor. Hier vindt u alles wat op zijn minst enige houding tot tennis heeft. En geen kwestie, bereidt u voor op verantwoordelijk commerciële concurrentie, of bent u nieuw aan de wereld van tennis. Elke fan van dit prachtige spel vindt wat hij wil. Een breed scala aan tennisrackets zal je niet onverschillig laten: geloof me, het selecteren van de beste "instrument" is slechts een kwestie van tijd.

Völkl online kopen

Gelukkig voor de verwerving van een tennisracket, u niet langer nood voor woestenij uw tijd op Shopen (hoewel als u wenst te halen kwalitatief hoogwaardige tennisracket Völkl kan en er). Nu Völkl beste producten is beschikbaar online. Shop Tennis-Point verzameld van alle collectie beroemde merk! Rackets en accessoires-alles is te uwer beschikking. Bovendien, Tennis-Pointvrije wil u raadplegen over de wenselijkheid van de aankoop van één of een ander model van de peddel. Dus als je een beginner bent-wanhoop niet, zult u de gekwalificeerde hulp ontvangen. Ons belangrijkste doel is om klanten te voorzien kwaliteit tennis producten. Groeien samen met Tennis-punt!

Völkl Tennis Shop

Merken
(1 Artikel)
* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.