Code: "READY10" 10% extra korting op extreem veel artikelen. Bespaar nu! 2

Beschrijving

Premium Grip Verpakking 12 Stuks - Wit
De hoogwaardige premium overgrip voor uitstekend speelcomfort

.

Bij een goede tennisuitrusting hoort ook een comfortabele overgrip die zorgt voor een aangenaam gevoel tijdens het spelen. Onze Tennis-Point Premium Grip 3-pack in wit zet nieuwe maatstaven op het gebied van duurzaamheid en functionaliteit. Overtuig uzelf nu van de uitzonderlijke kwaliteit van deze uitstekende overgrip.


Duurzaam, absorberend en extra-grippy

.

Wanneer u een nieuwe Premium Grip wit uit de verpakking haalt, voelt het oppervlak aangenaam plakkerig aan. Dit zorgt ervoor dat het racket altijd comfortabel in de hand ligt.

Het oppervlak van de griptape is ontworpen om moeiteloos vocht te absorberen tijdens zweterige wedstrijden - ondanks een comfortabele dikte van slechts 0,45 millimeter. Op deze manier voelt de overgrip langer als nieuw aan en heeft dienovereenkomstig een zeer goede duurzaamheid.


Makkelijk te bevestigen en vast te zetten

.

Het spits gesneden begin van de Premium Grip hecht ideaal, waardoor deze overgrip gemakkelijk te bevestigen is. De verpakking bevat ook een plakband om de overgrip na het wikkelen veilig te bevestigen. De Premium Overgrip in wit is geschikt voor alle typen rackets - zelfs voor modellen met een extra lang handvat.

Belangrijk: Zoals de naam "Overgrip" al doet vermoeden, is de Premium Grip 3-Pack een product dat over een basisgriptape wordt bevestigd. Een selectie van verschillende basisgripbanden vindt u hier.

Nu in verschillende kleuren!


Wij bieden de Tennis-Point Premium Grip aan in de klassieke kleuren wit en zwart. Als je liever meer kleurrijke kleuren hebt, kun je de gripband ook in geel, blauw of roze kopen. Bestel deze hoogwaardige overgrip bij ons per stuk of in verpakkingen van 3, 12 en 60.

Bijzonderheden

  • Griplinten oppervlakte: Vochtig, kleverig
  • Griplinten geperforeerd: Synthetisch lint
  • Griplinten dikte: 0.45

Vergelijkebare producten

Wat vonden andere klanten?

Aanbevelingen

Tennis-Point Premium Grip Verpakking 12 Stuks

Art. No: 0316350121500000

Huurprijs voor 14 dagen
€ 24,95 -24% € 18,95
Staffelkorting
Op voorraad
3-4 Werkdagen
Gratis verzending vanaf € 75,00 bestelwaarde
Aankoop op rekening
30 dagen retourrecht
incl. BTW, plus verzendkosten
Exclusief alleen bij ons**
Exclusief alleen bij ons**