Paris Player Styles Bespaar tot 40% op actuele stijlen. Nu shoppen.

Panties

14 Resultaten
Filter
Sale -59%
Beschikbare maten:
BIDI BADU
€ 22,95 € 19,95
Beschikbare maten:
Sale -25%
Beschikbare maten:
Sale -25%
Beschikbare maten:
BIDI BADU
€ 22,95 € 19,95
Beschikbare maten:
BIDI BADU
€ 22,95 € 17,95
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Sale -46%
Beschikbare maten:
-40%
Beschikbare maten:
Sale -34%
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Sale -38%
Beschikbare maten:
Sale -44%
Beschikbare maten:
-50%
Beschikbare maten:

Ervaar de unieke sportieve geest met tennisslipje

Stijlvolle kleding, zit perfect in de figuur, is wat de meesten van ons dromen. Als het gaat om sport, is het belang van goed gekozen kleding aanzienlijk gegroeid, omdat in dit geval zijn de vereisten daarvoor groeien als gevolg van de hoge belastingen en de noodzaak om de veiligheid functies te waarborgen. Natuurlijk de sportkleding van hoge kwaliteit moet u voorzien van ondersteuning en comfort en nog steeds functioneel zijn. Zoals voor vrouwen, het belangrijkste element is de lingerie en dames slipjes in het bijzonder. In feite is het pikante ondergoed zou van zeer hoge kwaliteit zijn, omdat anders geen meisje zal niet in staat zijn om comfortabel op het tennisveld zich te voelen. Dames tennisslipjes - dit is geen gewone sportondergoed, doch de speciale modellen die worden vervaardigd volgens de behoeften van de moderne vrouwen en meisjes om hun aan te passen. En geloof me, als de slipjes en masse worden gebruikt door het tennis stars, dan kan je ook ervan profiteren.

De optimale verhouding tussen stijl en comfort

Een doordacht ontwerp van dames slipjes geeft u superieur comfort en steun. Ontworpen met de nieuwste technologies, tennisslipjes hebben een uitstekende ademend vermogen en zijn in staat om je lichaamstemperatuur te controleren, dat is zeer, zeer belangrijk voor intieme delen van vrouwen. Om volledig "open" tijdens het spel zich te voelen en tonen hun maximum, moet de vrouwen zich comfortabel voelen, mag niets zou haar stoppen en af te leiden haar aandacht. De toonaangevende fabrikanten van dames tennis slipjes waaronder Nike, adidas en Moving Comfort, zullen in rekening te houden met alle deze factoren. De productie wordt rekening gehouden met kenmerken van het vrouwelijke lichaam en de individuele behoeften van elke categorie van vrouwelijke atleten, en hoeft dus twijfel er niet aan dat u zult vinden bij ons iets geschikt.

Krijg de beste sportslipjes via het online kopen bij het Tennis-Point

Als u op zoek bent naar, waar u de beste tennis productie kunnen kopen, dan u van harte welkom om het Tennis Point te bezoeken. Wij presenteren u de meest populaire en meest recente collecties van sportkleding, en het zal spijtig te zijn om niet te profiteren van onze unieke aanbod. Wat is er zo uniek? In de eerste plaats in het Tennis-Point kunt u online bestellen de modellen van kleding die uw idolen in de meest cruciale wedstrijden gebruiken. En ten tweede, kunt u dit doen tegen een aanzienlijke korting. De redelijke prijzen en kortingsysteem zijn belangrijke voordelen, want hier kun je kleding te kopen twee stukken voor de prijs van één. Tenniskleding van goede kwaliteit echt zorgen dat u meer bekwaam speler - het zal uw functionaliteit te verbeteren en zal beschermen tegen verwondingen bij maximale belasting. Onze service garandeert de beschikbaarheid van de meest trendy modellen en absolute zekerheid bij de aankoop. Je hebt een unieke kans om hun geld verstandig te besteden. Bereid je voor op de komende gevechten op het tennisveld met het Tennis-Point.