Grote zomeruitverkoop Tot 65% korting. Bespaar nu.

Vesten

18 Resultaten
Filter
-36%
Beschikbare maten:
-25%
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Sale -55%
adidas
€ 150,00 € 66,95
Beschikbare maten:
Sale -53%
adidas
€ 150,00 € 69,95
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Sale -29%
adidas
€ 140,00 € 98,95
Beschikbare maten:
Sale -15%
Under Armour
€ 100,00 € 84,95
Beschikbare maten:
Sale -21%
Under Armour
€ 100,00 € 78,95
Beschikbare maten:
Sale -54%
Lacoste
€ 210,00 € 96,95
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Sale -44%
adidas
€ 80,00 € 44,95
Beschikbare maten:
-30%
Beschikbare maten:
-33%
HEAD
€ 60,00 € 39,95
Beschikbare maten:
Sale -43%
Beschikbare maten:
-51%
Beschikbare maten:
-36%
Beschikbare maten:

Haal het beste uit van het spel met tennis en sportvesten

Het veldtennis is niet alleen een van de meest populaire sport aarden, maar ook een van de meest interessante en spannende, omdat het biedt aan de fans een ongelofelijke show combinerende de prachtige stijl en vakmanschap van de beste spelers in de wereld. Natuurlijk, sportartikelen dragen bij aan al deze heerlijkheid. De sportvesten is de perfecte aanvulling op je garderobe, de kleding die je een voordeel zal geven op het veld. Het is de eerste keuze van 's werelds tennis stars, en het betekent dat deze is van belang.

Wissel af je sportkleding

Sportvesten worden vervaardigd om je te voorzien met vol gerief en geven de mogelijkheid om waardevolle ervaring van het spel te krijgen. Geloof me, na je hebt een keer geprobeerd een sportjassen van hoge kwaliteit, je wilt het opnieuw en opnieuw te dragen.

Trainingssessies worden vaak geassocieerd met het verlies van een aanzienlijke hoeveelheid calorieën. Op dit moment zal u van overmatig zweten of transpireren. Sportvesten bieden een uitstekende ventilatie en temperatuurregeling. Bij de correct geselecteerd tennisvest je zult je voelen zo senang mogelijk en zult in staat om al je mogelijkheden op het veld aan te tonen. Bovendien zal de vesten je spieren beschermen tegen het verstuikingen en rupturen.

Sportvesten zijn zeer effectieve om gewicht te verliezen, zullen ze je helpen extra calorieën te verbranden en snel de optimale lichaamsvorm je te schaffen in de voorbereidende fase van het seizoen.

Zonder twijfel, is dit een goede keuze voor het fris weer wanneer je hebt nodig om de warmte in de spieren aanhouden om de elasticiteit ervan te behouden en eventuele letsels te voorkomen. Voel je als een professional met de vest van één van 's werelds toonaangevende fabrikanten - Nike, Under Armour of Limited Sports.

Aanschaf je sportvesten online in het Tennis-Point winkel. Ontdek de unieke collecties van de tennis vesten

We zijn trots om u een enorme collectie van indrukwekkende tennis equipement of uitrusting van toonaangevende fabrikanten. Nu kunt u beoordelen de beschikbare productengamma, zelfs niet verlaten van de grenzen van je eigen appartement.

Nooit meer tochten en lopen naar de winkels tevergeefs pogingen om iets geschikts onder tenniskleding te vinden. Het Tennis-Point we hebben verzameld al het beste voor jou. Gebruik gewoon het sorteren door de kenmerken van belang zijn voor u en bestel online je gewenste model kleding. Apropos, kunt u het product kopen tegen een sterk gereduceerde prijs, want we hebben een flexibel systeem van kortingen. Beoordeel de voordelen van een redelijk klant service in het Tennis-Point Profiteer. Wij garanderen u geen problemen opstaan bij het bestel plaatsen en behandelen, zoals aanbiedingen van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het is tijd voor smart shopping. Wordt een professional met het Tennis-Point.