SUMMER DEALS 10% extra discount with "SUMMER24"². Mannen, Vrouwen, Kinderen.

Beschrijving

Premium Grip Verpakking 60 Stuks - Wit
De hoogwaardige premium overgrip voor uitstekend speelcomfort

Bij een goede tennisuitrusting hoort ook een comfortabele grip die zorgt voor een prettige speelervaring. Onze Tennis-Point Premium Grip 3-pack in wit stelt nieuwe normen op het gebied van duurzaamheid en functionaliteit. Overtuig uzelf nu van de uitzonderlijke kwaliteit van deze uitstekende overgrip.


Duurzaam, absorberend en extra grip

Wanneer u een nieuwe Premium Grip wit uit de verpakking haalt, voelt het oppervlak aangenaam plakkerig aan. Dit zorgt ervoor dat het racket altijd goed aanvoelt in je hand.

Het oppervlak van de griptape is zo ontworpen dat vocht dat ontstaat tijdens zweterige wedstrijden moeiteloos wordt geabsorbeerd - ondanks een aangename dikte van slechts 0,45 millimeter. Dit betekent dat de overgrip langer als nieuw aanvoelt en dus zeer duurzaam is.


Makkelijk te bevestigen en vast te zetten

Het taps toelopende uiteinde van de Premium Grip hecht perfect, waardoor hij gemakkelijk te bevestigen is. De verpakking bevat ook plakband om de gripband na het wikkelen stevig te bevestigen. De Premium Overgrip in het wit is geschikt voor alle rackettypes, zelfs voor modellen met een extra lange grip.

IMPORTIEF: Zoals de naam "Overgrip" al doet vermoeden, is de Premium Grip 3-pack een product dat over een basisgriptape wordt bevestigd. Je vindt hier een selectie van verschillende basisgrips.

Koop nu in verschillende kleuren!


Wij bieden de Tennis-Point Premium Grip in de klassieke kleuren wit en zwart. Als je de voorkeur geeft aan een kleurrijkere look, kun je de grip ook kopen in geel, blauw of roze. Bestel deze hoogwaardige overgrip per stuk of in verpakkingen van 3, 12 of 60 stuks bij ons.

Vergelijkebare producten

Vergelijkebare producten

Wat vonden andere klanten?

Aanbevelingen

Aanbevelingen

Tennis-Point Premium Grip Verpakking 60 Stuks

Art. No: 0316350121700000

Huurprijs voor 14 dagen
€ 99,95 -50% € 49,95
Staffelkorting
Op voorraad
4-5 Werkdagen
Gratis verzending vanaf € 75,00 bestelwaarde
Aankoop op rekening
30 dagen retourrecht
incl. BTW, plus verzendkosten
Exclusief alleen bij ons**
Exclusief alleen bij ons**