Bag deals Bespaar tot 60%! Bespaar nu.

Cadeaubonnen

Hoe kan ik mijn waardebon inwisselen?

voucher

Voer je code in het veld "kortingscode" in de winkelwagen in en klik op "inwisselen". Het bedrag van de cadeaubon wordt bij passende bestellingen automatisch ingewisseld. Bedragen meer dan de waarde van de cadeaubon kunnen worden betaald door middel van een andere betaalmethode. Resterende waarden van de bon kunnen op een later tijdstip worden ingewisseld. Van het totale bedrag wordt de de coupon-waarde automatisch afgetrokken.

(1) Cadeaubon

1.1.
De bon is pas na betaling geldig. Te verkrijgen via website www.tennis-point.nl, per telefoon, e-mail of fax. Inwisselen via het online-bestelformulier op de website, per telefoon, e-mail of fax.

1.2.
Als de waarde van de voucher niet voldoende is voor je bestelling, kun je het verschil betalen door middel van andere betaalmiddelen aangeboden door Tennis-Point of je gebruikt een andere cadeaubon.

1.3.
Bij een bestelling kunnen meerdere waardebonnen worden benut. Kortingsbonnen zijn uitgesloten van deze regeling.

1.4.
Waardebonnen en resterende bedragen van bonnen zijn inwisselbaar tot het einde van het derde jaar na het jaar van aankoop van de cadeaubon. Resterend bedrag wordt op dezelfde code gestort. Kortingsbonnen zijn uitgesloten van deze regeling.

(2) shop-waardebon:

Inwisselen is uitsluitend telefonisch of in één van onze winkels mogelijk.