Gael Monfils

12 Resultaten
Sorteren op:
Filter
Tenniskleding (3 Resultaten)
Sale -20%
ASICS
€ 35,00 € 27,95
Beschikbare maten:
Sale -20%
Beschikbare maten:
Sale -43%
ASICS
€ 40,00 € 22,95
Beschikbare maten:
Tennissnaren (2 Resultaten)
Luxilon
Monofilament
€ 25,00 € 19,95
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Tennisschoenen (3 Resultaten)
Beschikbare maten:
Beschikbare maten:
Sale -21%
ASICS
Gravelschoen
€ 140,00 € 109,95
Beschikbare maten:
Tennisracket (1 Resultaten)
Exclusief
Wilson
Tourracket
€ 220,00 € 149,95
Exclusief alleen bij ons**
Exclusief alleen bij ons**
Beschikbare maten:
Gripbanden (2 Resultaten)
-34%
-35%
Overige (1 Resultaten)

Gael Monfils

Gael Monfils - tennisser uit Frankrijk, bezet momenteel de 16e plaats op de wereldranglijst. Gael Monfils werd geboren op 1 september 1986 zijn professionele carriere begon in 2004, en nog steeds blijft het publiek zijn onovertroffen sportprestaties te maken. Tennisser Gael Monfils heeft een unieke stijl onder leiding van zijn coach Jan de Witt ontwikkeld, en vandaag is in betere vorm dan ooit. Hij is de winnaar van vele toernooien en heeft diverse titels en ornaat, een van de beste tennissers in de geschiedenis van Frankrijk gewonnen. Tijdens zijn carriere, Gael Monfils won vijf titels in het enkelspel, en zal waarschijnlijk zegetocht verder in de toekomst. Grote tennis voor hem - een echte passie, het is volledig aan de rechter, ongeacht de rang en het stadium van het toernooi. Franse tennisser - zilveren medaillewinnaar van de Masters in Parijs (2009 en 2010), evenals een semi-finalist French Open 2008. Tennis fans uit de hele wereld verwacht van Gael Monfils van spannende nieuwe successen en strijd op de tennisbaan.

Tennis produktie en spelstijl door Gael Monfils

Gael Monfils als iemand weet hoe om te helpen zijn rusteloosheid en mobiliteit laat tegenstander een dwaas. Gale Monfils - een van de meest atletische tennissers, is het gemakkelijk om het tempo van de spellen te veranderen en kiest de meest onverwachte positie voor de aanval, een schot onder onvoorstelbare hoeken. Het is gemakkelijk en snel veranderende defensieve stijl aan te vallen, dan vangen de vijand van wacht. Franse atleet vaak veranderen merken: tijdens zijn carriere heeft hij meerdere leveranciers producten had gebruikt met het doel om de optimale set van apparatuur waarmee comfortabel in alle weersomstandigheden en op elke tennisbaan oppervlak voelen kiezen. Momenteel Gael Monfils draagt kleding en schoenen doorAsics (zijn sponsor) en rackets en equipement - door Wilson. Gael Monfils gaat naar de rechter met een Blade 98 model, sleept strings Luxilon Big Banger 16L en taping van racket houder door Unique.

Gale Monfils outfits bij Tennis-Point

Nu heb u een unieke kans om een betere tennis equipement en uitrusting slechts twee klikken te krijgen. Tennis-Point presenteren tennis produkten van toonaangevende fabrikanten. In aanvulling op de eerste klas kwaliteit van de produkten, kunnen alle klanten genieten van het prachtige winkel kortingen. Mis niet de kans om toe te voegen aan uw verzameling van tennis versnelling beste nieuwigheden van de markt. Transactie is 100% veilig, alle goederen die eerder gecontroleerd.