Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Borna Coric

Borna Coric is een getalenteerde Kroatisch tennisser, hit het publiek met zijn verlangen om te winnen op alle kosten-in een confrontatie, en op elk toernooi. 19-jaar-oude atleet begon zijn carrière nog niet zo lang geleden, in het jaar 2013, maar heeft al in geslaagd om ons met een aantal mooie optredens. Op dit moment vindt het 44-th plaats in de wereldranglijst onder een enkel niveau (hoogste rang-33, November van 2015). Met betrekking tot de gepaarde toespraken was de hoogste gerangschikte tennisser 560 rang in oktober van 2014. Unieke stijl van tennisspeler Borna Coric toegestaan hem tot een van de jongste vertegenwoordigers van top-100 world ranking, en er is geen twijfel dat in de toekomst, haar positie hoger zal zijn. Borna Coric uitgevoerd op alle vier grote toernooien, Grand Slams-de 2014 US Open, de Australian Open, de Franse Open 2014-2015 en de Wimbledon 2015. Hij traint onder leiding van Zeljko Krajan. We alle hoop te horen van Borna Coric nieuwe levendige prestaties.

Tennis producten uit Coric Borna, waardig

Borna Coric, ongetwijfeld getalenteerde. Volledig legde hij niet alleen in wedstrijden, maar ook in opleiding, die het mogelijk maakt hem te werken onvermoeibaar om vooruitgang en winnen. De atleet weet hoe belangrijk het resultaat succes speelt correct geplukt van tennis outfit en accessoires. Elk spel is uniek: die betrekking hebben op rechtbanken, weersomstandigheden, de tegenstander stijl-all dit constante aanpassing vereist. De 21e eeuw is het tijdperk van technologie, met inbegrip van sport. Een tenniswedstrijd is deels een confrontatie tussen de merken. Met betrekking tot de selectie van rackets, de jonge ster geeft de voorkeur aan model F 97 Tour van VCore toernooi Mary Yonex; Als het gaat om schoenen en kleding -Nike out of competition. Nou, Coric Borna is zeer jonge en veelbelovende, maar omdat het blijft alleen te wensen hem nieuwe gedenkwaardige confrontaties en grote overwinningen.

Borna Coric outfits bij Tennis-Point

In Tennis-Point biedt een brede selectie van tennis producten van toonaangevende merken op de planeet. Hier, vindt elke fan tennis iets voor zichzelf. U zal zitten kundig voor aankoop betere uitrusting, tennis uitrusting en accessoires. Voel je als een professional! Alle producten zijn beschikbaar tegen een aanzienlijke korting, bovendien, hebben wij een korting-systeem. Alle transacties zijn veilig. Wij garanderen de kwaliteit van tennis "koopwaren en levering deadlines.

Borna Coric Outfits

(10 Artikel)

Tenniskleding (7 Artikel)

Tennisschoenen (1 Artikel)

Tennissnaren (1 Artikel)

Overige (1 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Borna Coric Outfits | Rackets, Kleding, Schoenen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden
