Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Laura Siegemund

Laura Siegemund - Duitse tennisser, die nu in de bloei van hun leven is en belooft ons allemaal prachtige voorstellingen in de nabije toekomst. Geboren op 4 maart 1988 in West-Duitsland, begon ze haar professionele carrière in 2002. Ze ingeschreven aan de Universiteit van Hagen (University of Hagen), en getraind onder leiding van Markus Gentner. Deze talentvolle-rechtshandige tennisser is een fervent fan van Steffi Graf. Ze heeft al veel succes geboekt, zowel in het singelspel en in het dubbelspel. Tennisser Laura Siegemund bereikte de top van haar creere is nog niet zo lang geleden, in mei 2016, toen werd ze op de 37 e plaats in wereldranglijst. En gezien de passie waarmee deze atleet staat, is er geen twijfel over bestaan dat het nog niet de tijd zal ons verrassen met lichte optredens en memorabele overwinningen.

Ze heeft 11 ITF-titels in het enkelspel en 3-titels in het dubbelspel WTA-. Laura Siegemund al bekend, maar het beste moet nog komen. Als u - een fan van deze jonge en energieke tennisser . Hier, bij de winkel van Laura Siegemund, kunt u een breed scala aan producten van deze vaardige Duitsers en aankoop modellen, ideaal om uw speelstijl en imago past.

Kies uw favoriete tennis producten van Laura Siegemund

Om ervoor te zorgen dat u kunt kiezen uit de perfecte set van tennis uitrusting en producten, we, de Tennis-Point, presenteren u de breedste assortiment van producten voor tennis in Europa. Nu, eindelijk, kunt u vrij uw dromen volgen met de beste tennis producten en accessoires. Ontdek de beste tennis producten van Laura Siegemund, zoals haar favoriete racket Völkl Organix Super G Tour en Völkl V-Sense 6 Tour en krijg het zonder enige problemen.

We hebben ook verzameld geavanceerde kleding voor tennis van Tonic. Het zal u voorzien van alle comfort op de tennisbaan en in helpt uitsluitend concentreren op het spel. We presenteren een complete collectie van producten - van schoenen tot rackets, dus de keuze is onbeperkt! Wacht niet langer - koop online uw volgende tennis productie veilig bij onze winkel. U krijgt een grote shopping ervaring en niet stoppen op weg naar uw doelen!

Laura Siegemund Outfits

Jouw zoekopdracht heeft helaas geen treffer.