Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Angelique Kerber

Angelique Kerber - een professionele tennisster van de Duits-Poolse roots, 18 januari 1988 geboren. Op dit moment is een van de beste tennissers van de wereld, het bezetten van de 7-b plaats ranking WTA. Opgeleid door Torben Beltz. Sportvrouw verwierf bekendheid en werd een favoriet van de fans van over de hele wereld vanwege zijn unieke stijl van de strijd die de kracht van een speciale combinatie van "schijnbewegingen 'inherente alleen haar stijl, de stijl tennisster Angelique Kerber.

Professionele carriere Angelique Kerber begon in 2003, maar alleen bereikt groot succes in 2011, het bereiken van de halve finales van de US Open. Toen kwam ze de top 100 tennissers in de wereld, is gelegen in het klassement met 92 posities. Haar beste ranking was de 5e positie in de wereld top lijst van de WTA. Op grond van Angelique Kerber 7 overwinningen in de WTA en 11 ITF singles titels en 3 titels in de ITF dubbelspel. Tennisster heeft al blijk gegeven van zijn talent optredens in de Australian Open, French Open, Wimbledon en de US Open, en ongetwijfeld zal blijven om hun fans te verrassen met kwaliteit spelen. Daarom verwachten we van het zelfs meer briljante overwinningen, waaronder een serie over de Grand Slam toernooi.

Tennis produktie en spelstijl door Angelique Kerber

Tennis - dit is ongelooflijk spannend sport, met zijn fans, zelfs in de meest afgelegen uithoeken van de planeet. Angelique Kerber, net als elke andere professionele tennisser of tennisster, duidelijk begrijpt hoe belangrijk het recht equipement op te halen. Tijdens de jaren van confrontatie met de beste tennissers van de wereld beseffen dat zelfs kleine "fout" accessoire het eindresultaat kunnen zijn. Daarom Angelique Kerber selecteert alleen de hoogste kwaliteit equipement en kleding die een maximum aan comfort en het vertrouwen geeft in hun acties. Onze ster van het mondiale tennis verkiest schoenen van adidas, met een uitstekende gevoeligheid, mobiliteit en bescherming van de voet. Over de keuze van het tennis racket, de Angelique Kerber gespeeld met modellen van Yonex, biedt een krachtige en nauwkeurige slagen. Accessoires ook van Yonex.

Angelique Kerber outfits bij Tennis-Point

In de Tennis-Point indrukwekkende verzameling van de beste tennis producten van fabrikanten uit de hele wereld. Een waardige plaats wordt ingenomen door de goederen en Angelique Kerber. Nu kunt u een model van een tennisracket en toebehoren daarvan met een ongelooflijk gemak vinden - dit zal u helpen fijnkorrelig aangepast filter. Bovendien zijn alle transacties zijn 100% veilig, zij zijn onderworpen aan kortingen. Als u voor te bereiden op een belangrijke confrontatie, u langs de weg met Tennis-Point. Wij bieden een "slimme" winkelen voor de echte fans van het tennis. Voel je als een professional! Krijgen ze!

Angelique Kerber Outfits

(20 Artikel)

Tennisrackets (2 Artikel)

Tenniskleding (10 Artikel)

Tennisschoenen (2 Artikel)

Tennistassen (2 Artikel)

Tennissnaren (2 Artikel)

Overige (2 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Angelique Kerber Outfits | Rackets, Kleding, Schoenen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden
