Onze levertijd: 1-2 werkdagen, zoals altijd! Corona FAQ
Onze levertijd: 1-2 werkdagen, zoals altijd! Corona FAQ
PEOPLE TO THE POWER
Bekijk de Blade-serie
Ultra v3: Fenomenaal veel en easy power voor de speler die op zoek is naar nét die extra boost. De nieuwe Ultra maakt slaan ultra-gemakkelijk; op de club, een terrein in de stad of tijdens een felbevochten match tegen je gezworen vijand. De Ultra belooft moeiteloos tennis, voor de hoog geklasseerde speelster, de aanstormende junior en iedereen daar tussenin.
"NAAR DE TOP"
Dit zijn Olivia en Belen. Ze hebben grootse dromen en knokken er keihard voor om ze waar te maken. Ze zijn slim en fel.  Klein maar onverschrokken. En extreem gevaarlijk met de easy power van de Ultra v3.  Maar laat je niet voor de gek houden door hun power-boost. Ze raken de bal ook nauwkeurig en slaan hoog – voor een tennistoekomst aan de top.
"DE OEFENMUUR"
Dit is Carlos. Winnen interesseert hem niet echt, maar spelen kan hij als de beste. Hij draagt een kniebrace, de pet achterstevoren en heeft een push slice waar je gek van wordt. Zijn kracht is zijn constante spel. En met de easy power van de Ultra v3 is er geen houden aan. Hoe dan ook: Hij sleept game na game binnen en jij hebt het nakijken. Nice job, Carlos.
"DE KLASSEMENTSSPEELSTER"
Dit is Cindy: geslepen, competitief en meedogenlozer dan wie dan ook in het pro-circuit. Haar enige doel in het leven is Linda en Nance in het dubbelspel verslaan en dus grijpt ze ieder voordeel aan dat ze maar kan krijgen. Zoals spelen met de Ultra v3: nu nog krachtiger voor easy power die net die extra boost geeft.  Maar laat je niet in de luren leggen door die power boost. Want ze lust je rauw.
"DE CLUB PRO"
Dit is Chuck. Een geboren tennisleraar. Enne....hij kan je waarschijnlijk ook helpen met je belastingaangifte.  Hoe dan ook, hij is goed in het geven van advies, zoals “laat het racket het werk doen!” En dus wil hij het best bewaarde tennisgeheim voor easy power met je delen: de Ultra v3. Want het racket doet 90% van het werk....je bent al bijna binnen. Vraag het maar aan Chuck.
Bekijk de Blade-serie
WILSON ULTRA TEAM
De belangrijkste technologie van de nieuwe Ultra-racketlijn is de zogeheten PowerProfile-geometrie met drie geometrische aanpassingen voor een verbeterde stabiliteit en nog meer power bij het bal-snaarcontact. Het betreft de volgende drie geometrische verbeteringen: Integrated PWS, Sweet Spot Channel en Inverted Power Rib.
Het volume van het huidige PWS-bladstabilisatiesysteem (Perimeter Weighting System) bleef onveranderd, maar werd geïntegreerd in het frame en toegepast op een groter vlak voor een opener snarenpatroon, een verbeterde stabiliteit en een korter bal-snaarcontact.
De groeven aan debinnenkant van het frame, de zogeheten Sweet Spot Channels, trekken desweetspot extra open, waardoor de breedtesnaren met3,5 mm wordenverlengd.
Inverted Power Rib throat geometry increases torsional stability for
In combinatie metde Inverted Power Rib in het hart van het racket zorgt dit voor een verbeterdetorsiestijfheid, voor meerstabiliteit en heel veel power.
Power For everyone

Ultra 100

naar het racket

Ultra Team

naar het racket

Ultra 100 L

naar het racket

Ultra 100 UL

naar het racket

Ultra 108

naar het racket
Leicht zu transportieren &
VIEL PLATZ FÜR DEIN
TENNISEQUIPMENT
Entdecke die Wilson Taschen
Exclusief en passend bij de rackets!