Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x
WILSON ULTRA
WILSON BLADE

De Wilson Blade-serie werd speciaal ontwikkeld voor het agressieve spel van tegenwoordig. Dit is dan ook het racket waar het meest mee wordt gespeeld tijdens de Tour. De nieuwe Blade-rackets zijn uitgerust met de Countervail-technologie, die speciaal ontwikkeld werd om de kracht en energie van de speler te optimaliseren. De Blade heeft een heldere belijning, matte oppervlakken en is voorzien van een lasergravure. Dit is hét racket voor de volgende generatie van knalhard slaande tennissers.

Bekijk de Blade-serie
Genoeg ruimte voor al jouw spullen!
Nu bestellen!
Blade-tassen bekijken
WILSON BLADE PRO TEAM

WILSON PRO STAFF

ELEGANTER LOOK UND MAXIMUM KONTROLLE

Das pure Gefühl, die Präzision und die Power der Pro Staff Modelle bringen einen technischen Vorsprung, während die klaren Linien und Details eine völlig neue Dimension des Selbstbewusstsein bieten. Roger's Herz und Seele lebt in den Pro Staff RF Modellen, die von ihm geschaffen wurden um die Spieler überall auf der ganzen Welt zu inspirieren, das beste aus sich rauszuholen.

Entdecke jetzt die Wilson ProStaff SerieZu den Wilson Pro Staff Taschen