Paris Player Styles Bespaar tot 40% op actuele stijlen. Nu shoppen.

Off / on

03

04

02

01

Wilson VHS Series - exclusief bij Tennis-Point

Leg het verleden vast door de toekomst te verkennen!

De Wilson VHS-serie neemt je mee terug naar de gouden eeuw van tennis. Voel de unieke sfeer van de jaren 80, toen we de legendarische wedstrijden van de iconen die we ons nu nog herinneren vastlegden op VHS-banden.
jetzt Kaufen
Benieuwd hoe je dat inspirerende gevoel naar de baan kunt brengen? Met de Wilson Pro Staff 97 V14 en Wilson Blade 98 16X19 V8, geschilderd in een stijlvolle retro-look, voel je je teruggevoerd naar de tijd die een blijvende indruk op ons heeft achtergelaten - exclusief bij ons!
Prestaties
Controle
Stroom
De eigenschappen waarmee de Wilson Pro Staff 97 V14 elke speler overtuigt. Het relatief hoge gewicht is geconcentreerd in de grip en biedt samen met de Paradigm Bending Technology een haarfijne precisie.
Naar de Pro Staff 97 V14
De Blade 98 V8 combineert design en prestaties in één racket. Wilson heeft de V8 uitgerust met de innovatieve FORTYFIVE carbonconstructie, die zorgt voor meer stabiliteit en flexibiliteit en dus een superieur balgevoel. Daarnaast geeft het 16x19 snarenpatroon je meer elasticiteit voor meer power en spin.
Naar de Blade 98 V8
Dus waar wacht je nog op?

Koop de gloednieuwe Wilson VHS-serie exclusief hier en breng het opzichtige decennium tot leven!
Nu ontdekken