Paris Player Styles Bespaar tot 40% op actuele stijlen. Nu shoppen.
AAN DE BAL BLIJVEN
DUURZAME TECHNOLOGIE
Wilson zet met de tennisbal Triniti in op duurzaamheid. De nieuwe bal heeft een langere levensduur en zit in een milieuvriendelijke verpakking.
1| NÚCLEO «ENGAGE»
Los ingenieros de Wilson han utilizado para el núcleo de la pelota una nueva mezcla de plástico más ligera, bautizada «ENGAGE», que permite que las paredes puedan ser algo más gruesas.
2| Fieltro STR
La segunda innovación se esconde en el fieltro de la nueva Triniti. Se trata del llamado fieltro STR, que es un 50 % más flexible que el fieltro de una pelota convencional y logra así características de juego excepcionales, en control y en percepción de spin.
NUEVO EMBALAJE 100% SOSTENIBLE
La Triniti mantiene sus características de juego durante mucho tiempo sin tener que almacenarse en un embalaje presurizado de plástico PET, tan dañino para el medio ambiente. En su lugar, el embalaje de las pelotas Triniti es de cartón reciclado que puede volver al ciclo de reciclaje, una característica ecológica única entre las pelotas a presión.
*Based upon internal testing performed at Wilson Innovation Center between August 2018 and December 2018.
** Based upon internal testing performed at Wilson Innovation Center between December 2016 and August 2017.
“ENGAGE“ KERN
Voor de rubberen kern van de nieuwe bal gebruikten de Wilson-ingenieurs de innovatieve en lichte kunststofmix “ENGAGE“, waardoor de wanden van de kern konden worden verdikt.
STR-vilt
De tweede innovatie van de Triniti gaat schuil in het vilt van de bal. Het zogeheten STR-vilt is 50% flexibeler dan het gebruikelijke vilt en dat zorgt voor fenomenale speeleigenschappen, in het bijzonder op het van controle en spin.
NIEUWE 100% DUURZAME VERPAKKING
De speeleigenschappen van de Triniti blijven lang goed, zonder dat de bal in een voor het milieu schadelijke PET-drukverpakking hoeft te worden verpakt en bewaard. In plaats daarvan zitten de ballen in dozen van gerecycled karton  dat na gebruik ook weer terugkeert in het recyclingcircuit - een uniek milieuvriendelijk sellingpoint voor gasgevulde ballen
*Gebaseerd op interne tests, uitgevoerd in het Wilson Innovation Center tussen augustus 2018 en december 2018.
**Gebaseerd op interne tests, uitgevoerd in het Wilson Innovation Center tussen december 2016 en augustus 2017.
Triniti Club
72 ballenbak
Naar de ballbox
DE TOEKOMST LIGT IN JOUW HANDEN
Dit streven naar duurzaamheid is een vast onderdeel van de bedrijfsfilosofie van Wilson. Daarom doneert het bedrijf 5% van de winst uit de nieuwe Triniti-ballen aan organisaties die zich actief inzetten voor duurzaamheid en een beter milieu. Dit jaar is dat de organisatie “Recycle Ball“, die oude tennisballen inzamelt en gebruikt om ondergronden voor tennisbanen te produceren. Er staan in dit kader nog meer samenwerkingen op stapel.
TRINITI KOPEN
EEN MILIEUVRIENDELIJKE BAL