Grote zomeruitverkoop Tot 65% korting. Bespaar nu.

2022 Earth day series.
Voordeel: Planet.

Met trots introduceren wij een serie doordacht vervaardigde rackets die op waterbasis samensmelten met het biogebaseerde en gerecyclede materiaal ontwikkeld door Arkema's dochteronderneming Agiplast om een next-gen zen te creëren voor de hedendaagse mindul speler. Deel van onze voortdurende inzet voor een betere wereld door middel van sport.
Bestel nu

Verven op waterbasis.
gemaakt om de natuur te dienen

Aanschouw de eco-kracht van verven op waterbasis: geïnspireerd door de natuur en gemaakt om de voetafdruk van het maken van een racket te verminderen. En wie kan ons beter helpen dan verfexperts Sherwin-Williams.
Minder schadelijke stoffen
Het gebruik van coatings op waterbasis op onze Earth Day rackets vermindert de VOC's en de totale productievoetafdruk.
Minder energie. Meer impact
Verven op waterbasis vereisen minder warmte om uit te harden, wat het gebruik van aardgas en CO2 kan verminderen. Nog een manier waarop deze rackets de planeet centraal stellen.
innovatie op biologische basis
Arkema's materiaal is volledig biogebaseerd en gerecycled en herdefinieert de manier waarop we onze eindpanelen, bumpers en pakkingen produceren. Het is vriendelijker voor de aarde en behoudt zijn topprestaties. Het bevalt ons zo goed dat het nu al onze in-line rackets zijn.
Bestel nu