Bereid je voor op Parijs met de collecties van de tennissterren. Nu ontdekken.

Kenmerken

Kenmerken
Oppervlakte Gravelschoen
Kleur pink, geel
Inner material Textil
Outer material Synthetic
Outsole Rubber
Demping Maximaal
Speelstijl Allround

Beschrijving

Rush Pro 4.0 Gravelschoen Dames - Pink, Geel

Meer ondersteuning bij elke stap

De Rush Pro 4.0 voor gravelbanen verbetert de bewegingsdynamiek op de baan dankzij een aantal innovaties in de middenzool en buitenzool. Het 4D Support Chassis 2.0 is een verdere ontwikkeling van de Rush Pro 3.5 chassisconstructie, waarbij het chassis in twee delen is verdeeld om een dubbel doel te vervullen: Het ene deel loopt onder de voet voor verbeterde ondersteuning en voorwaartse voortstuwing, het andere deel loopt zijwaarts voor extra stabiliteit en controle. In het voorvoetgedeelte van de tussenzool is Energy Cell gemaakt van een lichtgewicht EVA-schuim dat de overdracht van lichaamsgewicht bij impact optimaliseert voor een explosievere voortstuwing. Het resultaat is een schoen die de populaire Rush Pro serie naar een geheel nieuw niveau tilt qua ontwerp en prestaties.

De hoogtepunten van de Wilson Rush Pro 4.0

  • Het 4D Support Chassis 2.0 verdeelt het chassis in twee delen: een deel loopt onder de voet voor voorwaartse voortstuwing, het andere deel loopt zijdelings van de hiel naar de tenen voor betere stabiliteit en controle
  • De Energy Cell bestaat uit een lichtgewicht EVA-schuim in het voorvoetgedeelte van de tussenzool, dat zorgt voor een zachtere rit en optimale overdracht van het lichaamsgewicht voor explosieve acceleratie
  • De Sensifeel 2.0 heeft een minimalistisch gelaagd bovenwerk met een technische mesh stof die zorgt voor een verbeterd ademend vermogen, gevoel en comfort.
  • De Women's Specific Support heeft een asymmetrische, verlengde TPU hielversteviging aan de binnenkant, speciaal ontworpen voor vrouwen voor een betere stabiliteit, ondersteuning van de voetboog en controle.
  • Endofit biedt meer comfort, stabiliteit en een intuïtieve pasvorm dankzij de doorlopende binnensokconstructie.
  • DF2 zorgt voor een gedempt gevoel op de baan en daarmee voor het optimale compromis tussen comfort en snelle prestaties (DF2 = hiel-tot-teen­afstand 9 mm)
  • De R-DST+ biedt de optimale combinatie van demping en rebound voor betere dynamische prestaties.
  • Duralast is gemaakt van duurzaam rubbermengsel met een hoge dichtheid, slijtvastheid en maximale grip op alle ondergronden.
  • Ontwikkeld voor topprestaties op gravelbanen

Vergelijkebare producten

Wat vonden andere klanten?

Maat- en meetinformatie

Maat- en meetinformatie
EU UK US
35 2,5 4,5
35 2/3 3 5
36 3,5 5,5
36 2/3 4 6
37 1/3 4,5 6,5
38 5 7
38 2/3 5,5 7,5
39 1/3 6 8
40 6,5 8,5
40 2/3 7 9
41 1/3 7,5 9,5
42 8 10
42 2/3 8,5 10,5
43 1/3 9 11
Bepaal je maten
Meet de individuele lengte van je voet

Neem een wit vel papier (DIN A4) en leg dit op een glad, drukbestendig oppervlak op de vloer. Plaats je rechtervoet (of je sterkere, langere voet) diagonaal op het vel papier, zodat hij op geen enkel punt buiten de rand van het vel uitsteekt.

Met een zo dun mogelijke pen of potlood, die je verticaal op de hiel van je voet plaatst, kun je nu rond de hele voet gaan tot je weer bij het beginpunt bent (zie afbeelding). Het is ook voldoende om alleen het langste deel van je voet te markeren.

Bepaal de lengte van je voeten

Vervolgens moet je de omtrek van je sterkere/langer voet opmeten. Gebruik hiervoor een liniaal of meetlint om de afstand te bepalen tussen de twee punten die het verst uit elkaar liggen in cm (zie afbeelding - verticale lijn!).

Belangrijk: Tel er vervolgens 1 centimeter (cm) bij op en je hebt je exacte tennisschoenmaat in cm bepaald!

Voorbeeld: je meting toont een afstand van 27 cm. Als je er nu 1 cm bij optelt, is je schoenmaat in centimeters 28!

We hebben de schoenmaten van alle merken (Asics, Nike, adidas etc.) in centimeters voor je bepaald en je kunt nu volledig onafhankelijk van de maatspecificaties van de fabrikant je geschikte schoen kiezen (op basis van de lengte).

Aanbevelingen

Wilson Rush Pro 4.0 Gravelschoen Dames

Art. No: 00715802547000

Huurprijs voor 14 dagen
€ 140,00 -52% € 66,95
Staffelkorting
Kleur pink, geel
Selecteer jouw maat
Op voorraad
4-6 Werkdagen
Gratis verzending vanaf € 75,00 bestelwaarde
Aankoop op rekening
30 dagen retourrecht
incl. BTW, plus verzendkosten