Grote zomeruitverkoop Tot 65% korting. Bespaar nu.
Je onderscheidt je niet alleen met je spelniveau, je laat je ook graag zien met een opvallend racket. Daarnaast zoek je power, precisie, performance en perfectie. Het maken van stijlvolle statements op en naast de tennisbaan, dat is helemaal jouw ding. Dan is onze exclusieve ‘Bronze‘-collectie van Wilson als voor jou gemaakt.

Een collectie Wilson-rackets die zich onderscheidt door de liefde voor detail. Het team van Tennis-Point nam een aantal rackets onder handen en gaf ze een opvallende make-over. En voilà! Drie absolute must-haves, gecreëerd door tennissers voor tennissers - we stappen er zelf ook meteen de baan mee op.
Nu shoppen
De Wilson Pro Staff 97 CV , de Wilson Blade 98 CV en de Wilson Ultra 100 CV in een zijdeglans bronskleurige uitvoering, afgewerkt met een hoogwaardige. In het opvallende design vloeit tijdloos raffinement samen met de nieuwste technologieën.

Alle rackets uit de ‘Bronze‘-collectie zijn uiteraard uitgerust met de nieuwste Countervail-technologie en bieden talloze features, afhankelijk van het model, die je nodig hebt om je spel naar een hoger plan te tillen.  

Dit zijn niet zo maar rackets, dit zijn ware pronkstukken die in geen enkele verzameling mogen ontbreken!
Pro Staff 97 CV
Blade 98 cv 18x20
Control the power!
Blade-rackets zijn tot in perfectie afgestemd op het aanvallende tennis van nu en de serie is dan ook zwaar favoriet in het Tour-circuit. Niet zo verwonderlijk ook, want de rackets bieden een flinke dosis power en een fenomenale balcontrole.

De Wilson Blade 98 Countervail valt op door het relatief kleine racketblad (632 cm²) en het fijn gemaasde snarenpatroon. Twee factoren die je de controle en precisie bieden waaraan de Blade zijn reputatie dankt. En met een gewicht van 304 gram biedt het racket niet alleen een flinke dosis power, maar zorgt ook voor een goede balversnelling.

Maar de Wilson Blade 98 CV staat vooral bekend om de fantastische feel - m.a.w. het gevoel bij balcontact. Het wendbare racket biedt bovendien optimaal speelcomfort dankzij de innovatieve Countervail-technologie die trillingen vermindert.

Kortom: de Wilson Blade 98 CV ‘Bronze‘ is het perfecte racket voor de veelzijdige tennisspeler.
Naar het kabaal
Play hard not heavy!Zelfde precisie, verbeterd gevoel en een flinke dosis power voor iedere tennisser. De Wilson Pro Staff 97 Countervail is de lichtere versie van de  RF97 Autograph van tennislegende Roger Federer.

Maar dit racket doet in niets onder voor zijn ‘grotere broer‘. Sterker nog: dankzij de verbeterde carbonvezel-technologie is de Pro Staff 97 CV niet alleen aangenaam licht, maar biedt het racket ook een uitstekende handling. Het wendbare racket laat zich bovendien moeiteloos zwaaien en biedt een enorm spinpotentieel. En dankzij het in het frame verwerkte grafiet biedt ook dit racket je de precisie en constante feel die je van Wilson gewend bent. Maar we zijn er nog niet!  De armvriendelijke Countervail-technologie absorbeert bovendien storende trillingen, zodat ook iets minder nauwkeurig geslagen ballen geen effect op je arm hebben.  

Voeg een flinke dosis spin aan je spel toe met de Pro Staff 97 CV 'Bronze'!
Naar het kabaal
Aggressive variability!De Wilson Ultra 100 Countervail is een nieuwkomer in de Ultra-racketcollectie. Dit racket kun je gerust omschrijven als een krachtpatser. Dit is 300 gram pure power in combinatie met een innovatieve frame-geometrie, voor het slaan van nog meer winners, nog meer precisie vanaf de baseline en indrukwekkende volleys aan het net.  Maar de Ultra 100 CV is dankzij de geïntegreerde Countervail-technologie ook bijzonder stabiel. Storende trillingen worden verminderd en dat zorgt voor een aangenaam speelgevoel.  

De Wilson Ultra 100 CV ‘Bronze‘ is gewoon een onverslaanbare allrounder voor tennissers die graag veel variatie in hun aanvallende spel aanbrengen.
Naar het kabaal
Ultra 100 CV