ZOMERVERKOOP Bespaar tot 65%. Mannen, Vrouwen, Kinderen.

Victoria Azarenka

1 geselecteerde filters:
1 geselecteerde filters: Selectie ongedaan maken
Tournament
12 Resultaten
Filter
Tenniskleding (8 Resultaten)
Nieuw
Beschikbare maten:
Nieuw
Beschikbare maten:
Nieuw
Beschikbare maten:
Nieuw
Beschikbare maten:
Tennissnaren (1 Resultaat)
Luxilon
Monofilament
€ 26,00 € 19,95
Beschikbare maten:
Tennisschoenen (1 Resultaat)
Nieuw
Beschikbare maten:
Tennisracket (1 Resultaat)
-26%
Wilson
Tourracket
€ 250,00 € 183,95
Beschikbare maten:
Tennistassen (1 Resultaat)

Victoria Azarenka

De voormalige beste tennisster van de wereld (vandaag - №20), Wit-Russische Victoria Azarenka optreden onder leiding van Wim Fissette. Geboren toekomstige ster van het mondiale tennis op 31 juli 1989, en begon zijn professionele carrière in 2003. Ze heeft een lange weg afgelegd in de sport voordat ze wereldberoemd geworden. Victoria Azarenka - de enige Wit-Russische, die erin slaagde om het toernooi Grand Slam te winnen. Ze heeft ook twee overwinningen op Australian Open - in 2012 en 2013. Natuurlijk Azarenka vele andere titels. De belangrijkste resultaten zijn een bronzen medaille van de Olympische spelen in Londen en de gouden medaille in het dubbelspel met Max Mirnyi. Ook Victoria Azarenka won twee keer in het dubbelspel in het toernooi Grand Slam - in 2007, samen met Max Mirnyi op de US Open en in 2008 met Bob Bryan op de French Open. Tennisster Victoria Azarenka speelt zowel rechts en bilaterale rackets. De beroemde atleet deelneemt voortdurend aan de topper in de beste tennis locaties in de wereld, zoals Wimbledon.

De beste tennis produktie van Victoria Arazenka

Victoria Arazenka is niet alleen bekend om de prestaties op het tennisbaan, maar ook de samenwerking met de beste fabrikanten van sport equipement en de uitrusting van de wereld. Zijn helder en aantrekkelijk tennis kleding - een van de beste collecties van Nike. Women’s Fall Slam Breathe Tank en Women's Fall Court Short - een van de meest populaire modellen. Natuurlijk, de ster genoten schoenen en accessoires van Nike. Wilson Juice 100 - een van de rackets, het combineren van de kracht en precisie van de snaren ALU Power 16L produktie door Luxilon en Overgrip Blue produktie door Tourna Tac. In 2013, Victoria Arazenka was 4 in de lijst van de best betaalde atleten in de wereld. Zij heeft ook het record voor scrip geld verdiend atleet voor 1 jaar. Nike, Citizen Watch, Wilson, InstaForex, American Express, Red Bull en vele andere merken en zijn bereid om samen te werken met Victoria Arazenka.

Victoria Arazenka outfits bij Tennis-Point

Tennis-Point vertegenwoordigd een grote collectie van tennis producten van toonaangevende merken. Al het beste op een plek voor u. Nu kunt u uw favoriete accessoire kiezen door Victoria Arazenka en uw bestelling plaatsen in slechts een paar klikken. Onvergelijkbare kwaliteit producten van Nike en Wilson zal u niet onverschillig laten. Bovendien profiteert u van exclusieve kortingen en ontvangen vrijwel geen kosten. De transactie wordt gemaakt met 100% zekerheid, de verkoper staat garant voor de hoge kwaliteit van de goederen.