ZOMERVERKOOP Bespaar tot 65%. Mannen, Vrouwen, Kinderen.

Ontdek de nieuwe tennisrackets 2024

Hier presenteren we de populairste racketmodellen die in 2024 een sensatie zullen veroorzaken in de tenniswereld. Hier vind je alle nieuwe racketmodellen van onze toonaangevende merken. Je zult zeker het juiste model vinden om je tennisspel naar een hoger niveau te tillen.

Wilson Blade v9

Als je dit jaar op de tennisbaan staat, mag je de Wilson Blade v9 met zijn opvallende Emerald Night Green kleur niet missen. De Blade v9 wordt door meer tourspelers gekozen dan elk ander racket en is ook populair bij toernooispelers en amateurs. Het geeft je een geweldig gevoel met verbeterde stabiliteit en heldere, responsieve feedback.

Babolat Pure Strike

Gespeeld door Dominic Thiem en Cameron Norrie, is dit Babolat racket ideaal voor doortastende allround spelers met een creatieve aanvallende stijl, maar ook voor verdedigende spelers met een snelle en compacte slag. De Pure Strike is geliefd bij veel tennissers vanwege de uitstekende controle en het geweldige gevoel.

Head Boom

De BOOM-serie wordt gesteund door tienerster Coco Gauff, die haar eerste Grand Slam enkelspeltitel won op de US Open van 2023, en Lorenzo Musetti, een andere opwindende jonge HEAD-ambassadeur die al furore maakt op de tour. Met de tweede generatie BOOM-rackets heb je gegarandeerd plezier, want de lichtheid, het gevoel en de stabiliteit zullen je spel en zelfvertrouwen een boost geven.

Head Speed

De vernieuwde versie van de HEAD Speed Pro 2024 is ontwikkeld voor gevorderde toernooispelers die hun tegenstanders duizelig willen maken met een snel spel. De Speed Pro 2024 bereikt meer snelheid en momentum met de sensationele Auxetic 2.0 technologie, terwijl het gewicht met een paar gram is verlaagd voor nog betere controle en een ongelooflijk gevoel. HEAD houdt ook bij het ontwerp rekening met prestaties. De nieuwe, speciale lak zorgt voor een zacht gevoel en zorgt ervoor dat de Speed Pro een absolute allrounder is die niet mag ontbreken in je tennistas.

Ontdek ook de SPEED MP LEGEND 2024. Het racket dat speciaal is ontwikkeld voor Novak Djokovic is iets lichter dan de PRO en iets gemakkelijker te hanteren en biedt een nog zachter gevoel met de nieuwe Auxetic 2.0 technologie.

Tecnifibre TF-X1

De Tecnifibre TF-X1 255 V2 is het ultieme racket dat nog meer power biedt op de baan. Om dit te bereiken heeft de TF-X1 255 een stijve frame-ergonomie, wat betekent dat het frame niet meegeeft bij impact. Tegelijkertijd gebruikt Tecnifibre zijn unieke X-Damp technologie, die trillingen vermindert en maximaal comfort biedt. De ingenieuze Isoflex-technologie in de TF-X1 255 vergroot de sweetspot en zorgt voor meer tolerantie, waardoor je een racket hebt dat de perfecte combinatie van power, comfort en stabiliteit biedt - een must voor elke trainingssessie en elke wedstrijd!

Dunlop CX Series

De Dunlop CX 200 Tour is ontworpen voor ervaren spelers die indruk willen maken met grote swings zonder in te leveren op comfort en prestaties. Met een clubhoofd van 613 cm² en een 16x19 snarenpatroon biedt de CX Tour perfecte stabiliteit en controle bij elk schot. Het superlichte materiaal en de hoge elasticiteit verminderen trillingen terwijl de controle behouden blijft.

Yonex EZONE

Het lichte spelersracket bij de profs - met 300 gram is de EZONE 100 van Yonex vooral geschikt voor gevorderde of alle technisch ervaren spelers die op zoek zijn naar een licht spelersracket.

Weet je niet zeker welk racket geschikt is voor jou?

Gebruik onze Tennis-Point racketadviseur om het perfecte tennisracket voor uw speelstijl en behoeften te vinden.