Tennis-Point maakt gebruik van cookies, om de website optimaal te kunnen afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Door verder gebruik te maken van de website van Tennis-Point accepteert u dat wij cookies op uw computer plaatsen. Bescherming persoonsgegevens. x

Tomas Berdych

Tomas Berdych is een professionele Tsjechische tennisspeelster, best bekend voor zijn talrijke overwinningen tegen de wereld stars. Hij werd geboren op 17 September 1985, professionele carrière begon in het jaar 2002. In 2010 de Wimbledon Championship werd zijn grote doorbraak in zijn carrière, wanneer in de eerste kwartfinale wedstrijd de atleet beheerd te overmeesteren onaantastbaar favoriet en een van de beste tennisspelers aller tijden, zes-time toernooiwinnaar Roger Federer en Tomas Berdych nam de overhand en over Novak Djokovic derde wereld. Het was een groot succes, die op Tomas Berdych geleerd over de hele wereld. In 2005 jaar, werd een ander klinkende overwinning ech-op de Masters Paris versloeg hij Ivan Ljubicic. Op dit moment, Tomas Berdych 5 neemt een plaats in de wereld ranking in het enkelspel en dubbelspel in 128 (beste positie atleet: singles-doubles, 4-54). De tweede tennis speler ooit om te winnen bij Roger Federer vóór de halve finale fase van Grand Slam toernooien; Hij is ook een van drie atleten, die elk ten minste één keer afgespeeld vanaf het prachtige Kwartet. Tijdens zijn carrière, Tomas Berdych won 12 toernooien in eenpersoons- en 2 dubbelspel en niet in het minst vanwege zijn unieke stijl, de stijl van tennisspeler Tomas Berdych.

Tennis producten door Tomas Berdych, waardig

Training onder de begeleiding van Dani Vallverdu, Tsjechisch atleet van het jaar in, kijkt jaar uit, hoe meer vertrouwen. Zijn handtekening stijl is defensieve spel uit de lijn. Echter, en met alle andere elementen van tennis Dani Vallverdu dat genoemd. Geen klein deel aan vertrouwen atleet optredens maakt een bevoegde selectie van vistuig en accessoires. Vanaf 2013 Dani Vallverdu geniet racket van hoofd - YouTek Graphene Instinct MP. Met betrekking tot schoeisel en kleding, dan Dani Vallverdu voorkeur geven aan producten van Nike.

Berdych heeft een zeer sterke en precieze portie, ondanks het feit dat graag afspelen vanaf de verdediging. Zijn handtekening handschrift raakt aan de rechterkant met een minimale opslag. Hij ook is een roman een en vindingrijk, staat om creatieve beslissingen, zastaûŝie je tegenstander van wacht.

Tomas Berdych outfits bij Tennis-Point

Tennis-Point biedt u de beste collectie van tennis producten van toonaangevende fabrikanten. U kunt nu alle toebehoren en normale uitrusting online. Geen meer wachtrijen in winkels en nutteloze verspilling van tijd! Mis niet de nieuwe collecties van Tennis-Point, want in hen vindt u modellen van rackets, die uw afgoden spelen. Aanzienlijke kortingen, korting op latere aankoop en 100% veiligheid van transactie-wat anders u zachtjes, kwalitatief om voor te bereiden belangrijk tennis confrontatie?

Tomas Berdych Outfits

(10 Artikel)

Tennisrackets (2 Artikel)

Tenniskleding (4 Artikel)

Tennistassen (2 Artikel)

Tennissnaren (1 Artikel)

Overige (1 Artikel)

* Alle prijzen incl. BTW
Doorgestreepte prijzen zijn adviesprijzen.
Contact
Newsletter

Ik wil de Nieuwsbrief van Tennis-Point ontvangen. In de nieuwsbrief van Tennis-Point vind je info over nieuwe producten, waardevolle tips en trends, en ook exclusieve acties van de Signa Sports Group (https://www.signa.at/de/retail/sports-group). Je kunt je op ieder willekeurig tijdstip afmelden. Je gegevens worden niet aan derden doorgegeven. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid.

De coupon is eenmalig geldig bij een aankoop van minimaal € 40. Deal van de Dag en specifieke merken zijn mogelijk uitgesloten. De coupon is niet te combineren met andere kortingen en coupons.

Veilige betaalmethoden iDEAL  MasterCard Visa American Express PayPalvooruitbetaling
  • iDEAL
  • PayPal
  • Vooruitbetaling
  • VISA
  • MasterCard
  • American Express
Onze verzendservice UPSGLS
Betrouwbaar & veilig
Sociale media

Topmerken
Tomas Berdych Outfits | Rackets, Kleding, Schoenen | Tennis-Point © 2019 Tennis-Point GmbH, alle rechten voorbehouden
