Grote zomeruitverkoop Tot 65% korting. Bespaar nu.

RACKETS TESTEN BIJ TENNIS-POINT - DRIE SIMPELE STAPPEN

Wanneer je bij ons een tennisracket koopt, kun je het racket online bestellen. Ook kun je advies inwinnen in één van onze winkels. In onze winkels ontdek je een ruim assortiment testrackets. Je kiest er simpelweg één uit en neemt hem mee om op de tennisbaan te testen. Het is ook mogelijk om online een testracket te bestellen. Hieronder lees je alle informatie die nodig hebt bij het kopen van een testracket.
Hygiëne instructies

Onze medewerkers bespannen elk testracket met inachtneming van de verplichte hygiënische maatregelen. Voor elk testracket wordt het overgrip vervangen voordat hij naar de tester wordt verstuurd. Op deze manier doen wij er alles aan om jou veilig het racket te laten testen. Wij zouden het op prijs stellen als u het plakband verwijdert voordat u het naar ons terugstuurt!

Je kunt onze ‘test racket’ pagina bezoeken of een testmodel bestellen via de productpagina van het gewenste racket. Het is mogelijk om tot twee rackets te kiezen. Rond je bestelling vervolgens af. De testperiode bedraagt 14 dagen na ontvangst van het testracket. Je kunt het racket dus twee weken uitproberen tegen betaling van € 12 per racket.

1. De bestelprocedure

BEN JE NOG OP ZOEK NAAR HET JUISTE RACKET?

2. TEST TEST TEST…

Wij raden het altijd aan om een tennisracket uitgebreid te testen, want het duurt even voordat je alle eigenschappen van het nieuwe racket door hebt. Daarom is het verstandig om, indien mogelijk, ten minste twee sessies op de baan te plannen om de juiste beslissing te nemen.

3. RETOURNEREN & BESLISSEN

Verwijder gerust de overgriptape die u versleten heeft. Zodra de testperiode is afgelopen vul je het retourformulier in en stuur je het pakket met testrackets gratis terug. Is er één (of meerdere) racket(s) favoriet geworden en wil je deze graag kopen? Dat kan uiteraard in onze webshop! Bestel je gewenste racket online en je ontvangt van ons een waardebon van € 15,-. Uontvangt de voucher met een e-mail kort voor het einde van uw proefperiode. Zat jouw nieuwe racket er helaas nog niet tussen? Dan kun je nogmaals twee nieuwe testrackets uitproberen en bestellen. Bovendien kun je ook onze racketadviseur uitproberen of persoonlijk advies krijgen in één van onze winkels.

ONZE TENNIS-POINT TESTRACKET SETUP

Uw bestelde testrackets worden voorzien van een nieuwe overgrip en, indien nodig, van een nieuwe snaar en de medium snaarhardheid zoals aangegeven door de fabrikant. Als u een Babolat-racket hebt besteld om te testen, ontvangt u een speciale Babolat-setup. Meer gedetailleerde informatie vindt u in dit overzicht.

VEELGESTELDE VRAGEN

Naar welke landen versturen jullie testrackets?

Wij verzenden naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, België, Zweden, Denemarken, Tsjechië, Slowakije.

Hoeveel huur moet ik betalen voor een testracket?

Wij vragen slechts €12 per testracket. Dit bedrag dekt onze kosten voor nieuwe snaren, overgrip en de kosten voor verzending en retourneren. Daarnaast vragen we een borg van €75 euro per racket. Zodra het racket weer terug is in ons magazijn, storten we de borg uiteraard terug.

Hoe lang mag ik een testracket houden?

Als het testracket bij jou is aangekomen, heb je 14 dagen de tijd om het racket uitgebreid te proberen.

Hoeveel testrackets kan ik in één keer huren?

Je mag maximaal twee testrackets tegelijkertijd huren.

Kan ik een racket houden als het me bevalt?

Nee. Je moet alle testrackets na afloop van de testperiode terugsturen. Indien één of meerdere racket(s) je goed is bevallen en je wenst deze te kopen, dan kun je een nieuwe versie hiervan bestellen in onze webshop.

Kan ik de kosten voor testrackets aftrekken van de prijs van een nieuw racket als ik er een koop?

Ja en nee. U ontvangt van ons een voucher van 15€ per e-mail. Deze waardebon kun je gebruiken bij de aankoop van een nieuwe racket in onze webshop. U ontvangt de voucher met een e-mail kort voor het einde van uw proefperiode.

Hoe moet ik de testrackets terugsturen?

De testrackets kun je gratis naar ons terugsturen. Je hoeft enkel het retourlabel online in te vullen en het pakketje naar ons terug te sturen.

Wat gebeurt er als ik vergeet de rackets (op tijd) terug te sturen?

Wij willen alle klanten zo veel mogelijk de kans bieden om een tennisracket te testen. Aangezien we maar een beperkt aantal testrackets tot onze beschikking hebben, is het essentieel dat je de rackets na afloop van de testperiode tijdig en in goede staat retourneert. Wees alsjeblieft zorgvuldig en ontneem anderen niet de kans om rackets te testen.