Onze levertijd: 1-2 werkdagen, zoals altijd! Corona FAQ
Sale -9%
Nike
€ 34,99 € 31,95
Beschikbare maten:
Sale -43%
adidas
€ 59,95 € 33,95
Beschikbare maten:

Geniet van alle geneugten van het spel met de tennis longsleeve shirts

Voor elke sport de kwaliteitskleding is een belangrijk element, maar in tennis, het kan soms kritisch te zijn, omdat de spelers worden onderworpen aan dynamische belastingen. Plotselinge activering van specifieke spiergroepen kan niet alleen maar leiden tot een gebrek aan evenwicht, maar ook schade en zelfs letsel veroorzaken. Het bijzonder aandacht zullen je schenken aan de bescherming van je handen, alsof je handen niet klaar zal zijn om belastingen te accepteren, kunt u een zeer onaangename gevolgen te onderwerpen. Longsleeves dienen als een geweldige manier om je handen te beschermen en om jezelf te waarschuwen tegen onnodige blessures. De effectiviteit van deze accessoires kun je zien door te kijken naar de tennis stars: allemaal van tijd tot tijd op het veld komen met de arm ruches.

Een goede keuze van tenniskleding

Tennis longsleeves is echt een geweldige keuze voor u, want dankzij hen u bent in staat om comfortabel in alle weersomstandigheden te voelen. De moderne arm ruches voor tennis - het is niet alleen goede bescherming en functionaliteit van de hand, het is ook een eerste klas stijl. U kunt uw eigen manier van individualiteit uitdrukken te creëren. De arm ruches is een ander voordeel dat ze verbeteren de bloedcirculatie, waardoor je handen blijven langer in toon en niet moe.

Het meest waarschijnlijk, heb je niet weet dat dit feit, maar het een longsleeves helpt je om meer calorieën te verbranden. Zo kunnen ze met succes worden in de initiële voorbereidende fase, als je ten minste een kleine hoeveelheid overgewicht. De arm ruches worden gemaakt door vele bekende merken, waaronder Falke, adidas, Nike en Under Armour, en zijn populair bij zowel mannen als vrouwen. Als u wilt een ideale voorbereiding op wedstrijden, is het raadzaam in je arsenaal deze nuttige accessoire te hebben.

Vind de beste longsleeve shirts voor tennis en koop online bij het Tennis-Point

Wat is er mooier dan een accessoire, effectief nadruk op jouw stijl en het verhogen van de productiviteit tijdens het spel? Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is als je bij de hand hebt een hoogwaardige outfit en kleding. En dat is de reden waarom wij voor u op één plaats verzameld hebben de beste verzameling van tennis. U kunt uw online bestelling, zonder zelfs het huis verlaten. Maak het heel simpel: ingedeeld volgens het criterium van belang voor u en laat alleen wat je nodig hebt.

Onze winkel biedt een tenniskleding tegen een redelijke prijs. Dit was mogelijk dankzij een flexibel systeem van kortingen. Exclusieve modellen, garanderen van snelle levering en de klok rond klantenservice - dit alles wat je in het Tennis-Point te vinden. Bereid je kwalitatief voor op het komende seizoen met het Tennis-Point.