Paris Player Styles Bespaar tot 40% op actuele stijlen. Nu shoppen.
B
a
l
l
e
n
k
a
n
o
n

Slingerbag - 2 in 1 BallKanon en Tennistas

Op zoek naar een betrouwbare 24/7 tennispartner? Dan is de Slinger Bag als voor jou gemaakt. De Slinger is een ballenkanon en een tennistas in één. De lichte en veelzijdige Slinger laat zich gemakkelijk verplaatsen en staat garant voor efficiënte trainingssessies.
Slinger Bag bekijken
Nu verkrijgbaar Slingerballen
naar de ballen
Topspin-Effect
Om veel afwisseling in je training te brengen, is de Slinger Bag uitgerust met tal van functies en instellingen. Zo kun je voor ieder type slag meerdere frequenties en hoogtes instellen. En dankzij de instelbare balsnelheid tussen 16 km/h en 73 km/h bootst de Slinger zelfs een topspin-effect na.
Slinger Bag bekijken
Balcapaciteit van 144 tennisballen
Het ballenkanon functioneert optimaal met 72 ballen. De totale balcapaciteit bedraagt 144 stuks. Op een gemiddeld instellingsniveau gaat de krachtige lithium-ion-accu maximaal 5 uur mee. Met de geïntegreerde USB-lader kun je de accu weer opladen.

Het bereik van de oscillator bestrijkt het hele tennisveld. De Slinger Bag en -oscillator zet je aan/uit en wordt bediend met de handige afstandsbediening.
Slinger Bag bekijken
Heb je al tennisballen voor jouw Slinger Bag besteld?
Slinger Bag kopen = 20% extra korting op tennisballen.


Actie geldig voor Fort Xtra Life Slinger & Fort TR Plus Slinger (doos 72 tins)
Dunlop Fort TR Plus Slinger Dunlop Fort Xtra Life Slinger
Kortingscode: SLINGERBAG20
* Voer de kortingscode in bij het afrekenen. Niet cumuleerbaar met andere kortingsacties en/of deals van de dag. Kortingscode is uitsluitend geldig bij aankoop van een Slinger Bag.
Exclusief bij Tennis-Point
DUNLOP FORT TR PLUS 72 STUKS
De FORT TR PLUS is een super-premium tennisbal. De bal werd in samenwerking met SLINGER ontwikkeld, om tennissers wereldwijd een perfecte bal te kunnen bieden. Je wilt optimale trainingsresultaten? Gebruik de Fort TR Plus-ballen dan in combinatie met de SLINGER BAG!
Naar de Fort TR Plus-box

Heb je al tennisballen voor jouw Slinger Bag besteld?

Exclusief bij Tennis-Point
Dunlop Fort Xtra Life 72 stuks
72 drukloze Premium-tennisballen. Duurzame tennisballen voor topprestaties op alle ondergronden. De ballen zitten verpakt in een stevige, milieuvriendelijke papieren zak (ECOFRIENDLY PACKAGING) in een kartonnen omdoos. Zowel de ontwikkeling alsook de verpakking van de FORT EXTRA LIFE-bal staan in het teken van duurzaamheid - 'Minder verbruik, opnieuw gebruiken en recycleren'.
Naar de Fort xtra Life-box

Ook verkrijgbaar als combi-pack met de Slinger Bag

Combi-pack Ballenkanon + Dunlop Xtra Life 72 stuks
Combi-packbekijken
Combi-pack Ballenkanon + Dunlop Fort TR Plus 72 stuks
Combi-packbekijken

Slinger Bag GuideAlleswat je over je nieuwe ballenkanon moet weten

Technische vragen
Vragen over de oscillator
Algemene informatie over de Slinger Bag
Vragen bij problemen