B
a
l
l
e
n
k
a
n
o
n

Op zoek naar een betrouwbare 24/7 tennispartner? Dan is de Slinger Bag als voor jou gemaakt. De Slinger is een ballenkanon en een tennistas in één. De lichte en veelzijdige Slinger laat zich gemakkelijk verplaatsen en staat garant voor efficiënte trainingssessies.
Slinger Bag bekijken

Slinger

Topspin-effect

Om veel afwisseling in je training te brengen, is de Slinger Bag uitgerust met tal van functies en instellingen. Zo kun je voor ieder type slag meerdere frequenties en hoogtes instellen. En dankzij de instelbare balsnelheid tussen 16 km/h en 73 km/h bootst de Slinger zelfs een topspin-effect na.
Slinger Bag bekijken

Balcapaciteit van 144 tennisballen

Het ballenkanon functioneert optimaal met 72 ballen. De totale balcapaciteit bedraagt 144 stuks. Op een gemiddeld instellingsniveau gaat de krachtige lithium-ion-accu maximaal 5 uur mee. Met de geïntegreerde USB-lader kun je de accu weer opladen.

Het bereik van de oscillator bestrijkt het hele tennisveld. De Slinger Bag en -oscillator zet je aan/uit en wordt bediend met de handige afstandsbediening.
Slinger Bag bekijken

Heb je al tennisballen voor jouw Slinger Bag besteld?

Slinger Bag kopen = 20% extra korting op tennisballen.

Actie geldig voor Dunlop AO-ballen (doos 18 tins) en Dunlop Extra Life-ballen (doos 24 tins).
Dunlop AO-ballen bekijken Dunlop Extra Life
Kortingscode: SLINGERBAG20
* Voer de kortingscode in bij het afrekenen. Niet cumuleerbaar met andere kortingsacties en/of deals van de dag. Kortingscode is uitsluitend geldig bij aankoop van een Slinger Bag.