ZOMERVERKOOP Bespaar tot 65%. Mannen, Vrouwen, Kinderen.

Richard Gasquet

1 geselecteerde filters:
1 geselecteerde filters: Selectie ongedaan maken
Tournament
3 Resultaten
Filter
Tennissnaren (1 Resultaat)
Luxilon
Monofilament
€ 20,00 € 15,95
Beschikbare maten:
Tennisracket (1 Resultaat)
Sale -42%
HEAD
Tourracket
€ 260,00 € 149,95
Beschikbare maten:
Tennistassen (1 Resultaat)

Richard Gasquet

Deze Franse tennisser heeft een speciaal plekje onder de professionals van de tennisbaan. We kunnen zeggen dat Richard Gasquet - de legende in zijn vakgebied. Hij begon zijn professionele carrière in het 2002, en meer dan tien jaar was aan het veroveren tennis Olympus. Geboren op 18 juni 1986 in Frankrijk, op dit moment atleet woont in Zwitserland. Tijdens zijn carrière, werd hij bekend als een tennisser die heeft een uitstekende slaag met volle gang en met professionele inning. Ongetwijfeld, speelde een belangrijke rol bij het stellen hem als een wereld-klasse atleet heeft gespeeld correct geselecteerde uitrusting.

Tennisspeler Richard Gasquet bereikte het hoogtepunt van zijn carrière in 2007, toen hij werd de 7de speler in de wereld. In 2007 en 2015 bereikte hij de halve finale van Wimbledon. Hij is ook - halvefinalist US Open van 2013. Op dit moment op de rekening van Richard Gasquet staat 13 titels, waardoor hij is een van de meest succesvolle tennisspelers in Frankrijk. De sporter is al lange tijd vertrouwt voor producten en accessoires HEAD, door het gebruik van racket EAD Extreme Graphene XT MPA. Het is bemoedigend dat nu kunt u exact dezelfde producten kopen zonder enige problemen.

Probeer het assortiment aan tennis producten van Richard Gasquet

Deze tennisspeler is bekend niet alleen met zijn krachtige slagen, maar ook met een meeslepende stijl. Beschikbare bij ons kleding zal uw spel brengen naar een nieuw niveau en effectief aanvullen uw stijl. Hier in de winkel van Richard Gasquet, kunt u een breed scala van producten te verkennen en kiezen degene die perfect past bij uw garderobe en voldoet aan de eisen op het gebied van functionaliteit. Hier vindt u de HEAD rackets, tennis tassen en snaren, evenals vele andere belangrijke accessoires. Een grote keuze van schoenen zal u blij makken, die het gemak van beweging geeft.

Een breed assortiment aan producten beschikbaar bij Tennis-Point, zal u geen kans geven om de winkel te verlaten met lege handen. Dus als u van plan bent om één of meer producten kopen van de prachtige collectie tennis aan producten van Richard Gasquet, ga geen een seconde wachten! Voeg enkel uw favoriete positie in de winkelwagen en betaal online aankoop op de meest handige manier voor u. Geniet van shopping samen met ons!