Grote zomeruitverkoop Tot 65% korting. Bespaar nu.

Quiet Please
Retro Collectie

Goede oude tijd? Ja! Maar dit is de toekomst! Met de Quiet Please Retro-collectie combineren we het roemrijke verleden met de moderne wereld. Stijlvol en tijdloos - zo brengen wij tennis op straat!

Quiet Please is pure passie! Tennis is ons DNA - we leven en houden elke dag van de sport. Onze collectie laat u deze levensstijl op uw huid voelen - waar en wanneer dan ook!

Denk je dat tennis een sport voor individualisten is? Quiet Please! Wij zijn ervan overtuigd dat tennis ons allen verenigt. Quiet Please heeft een gemeenschap gecreëerd die onvergetelijke momenten creëert op en naast het veld. Het is het "wij" gevoel dat ons sterk maakt!

Retro
Collectie

We zijn niet snel onder de indruk! We ontmoeten al diegenen die alleen maar de aandacht op zich willen vestigen en met een ondeugende glimlach in het middelpunt willen staan. Quiet Please!

We hebben een open hart voor iedereen! Ongeacht huidskleur of geslacht! Het maakt niet uit welke maat je hebt of welke status je hebt - Quiet Please is er voor iedereen! Niemand wordt uitgesloten! Dus waar wacht je op? Doe mee en til tennis naar een nieuw niveau.

Herleef de goede oude tijd en haal uw Quiet Please Retro Collection vandaag nog in huis!
Ontdek de collectie
Ontdek ook onze Melbourne Fanshop